Značka
Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Piliny na údenie v príchutiach whisky, red wine, oak sa používajú na údenie studeným dymom, kedy údiaci proces trvá viac ako 10 hodín ( niekedy aj niekoľko dní ). Vďaka zásobníku na piliny môžete premeniť aj Váš gril na udiareň.
môžete mať 24.04 - 25.04
Ak chceme dosiahnuť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 24.04 - 25.04
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 24.04 - 25.04
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 24.04 - 25.04
Elektrický podpaľovač pre grily na drevené uhlie, záhradné krby na drevo a brikety. Najrýchlejší a najefektívnejší spôsob podpaľovania. Čisté zápalenie krbového dreva v domácnosti. Už nebudete potrebovať žiadne benzínové a chemické podpaľače s nebezpečnými látkami a nepríjemnou vôňou v grile.
môžete mať 24.04 - 25.04
Pelety Traeger Pecan sú vyrobené zo 100% tvrdého dreva prémiovej kvality priamo v USA, ktorá je mekou klasického BBQ. Pri grilovaní zanechávajú minimum popola, sú čiste prírodné, FSC* certifikované a neobsahujú žiadne prídavné látky.
môžete mať 24.04 - 25.04
Čisté prírodné drevené uhlie na grilovanie vhodné na použitie pre všetky typy grilov. Skutočné drevené uhlie ponúkne krásnu chuť a vôňu pripravovanému pokrmu ideálne vo všetkých typoch keramických grilov.
môžete mať 24.04 - 25.04
Grilujte ako profesionály, používajte „butcher“ papier pre dokonale šťavnaté a zaúdené mäso, zeleninu a ryby. Tento spôsob grilovania si zamilujete rovnako ako my.
môžete mať 24.04 - 25.04
Pelety Traeger Cherry sú vyrobené z tvrdého dreva prémiovej kvality priamo v USA, ktorá je mekou klasického BBQ. Pri grilovaní zanechávajú minimum popola, sú čiste prírodné, FSC* certifikované a neobsahujú žiadne prídavné látky.
môžete mať 24.04 - 25.04
Pelety Traeger Hickory sú vyrobené z tvrdého dreva prémiovej kvality priamo v USA, ktorá je mekou klasického BBQ. Pri grilovaní zanechávajú minimum popola, sú čiste prírodné, FSC certifikované a neobsahujú žiadne prídavné látky.
môžete mať 24.04 - 25.04
Pelety Traeger Mesquite sú vyrobené zo 100% tvrdého dreva prémiovej kvality priamo v USA, ktorá je mekou klasického BBQ. Pri grilovaní zanechávajú minimum popola, sú čiste prírodné, FSC* certifikované a neobsahujú žiadne prídavné látky.
môžete mať 24.04 - 25.04
Zásobník peliet na údenie môže byť použitý v každom grile alebo údiarni. Zásobník je možné použiť na teplé aj studené údenie.
môžete mať 24.04 - 25.04
Pelety Traeger Hickory sú vyrobené z tvrdého dreva prémiovej kvality priamo v USA, ktorá je mekou klasického BBQ. Pri grilovaní zanechávajú minimum popola, sú čiste prírodné, FSC certifikované a neobsahujú žiadne prídavné látky.
môžete mať 24.04 - 25.04
Drevené pelety zo 100 % bukového dreva francúzskeho pôvodu ideálne pre pizza pec Piana od firmy ZiiPa. Užite si zážitok a nenapodobiteľnú chuť autentického pečenia na drevenom ohni. Pelety môžete využiť nielen na prípravu pizze, ale aj rýb, zeleniny alebo mäsa.
môžete mať 24.04 - 25.04
Kvalitné drevo na grilovanie ponúkne krásnu chuť a vôňu pripravovanému pokrmu. Premium bukové ručne triedené drevo na grilovanie.
môžete mať 24.04 - 25.04
Pelety v príchuti whisky, sherry wine, peach sú 100% prírodný materiál a používajú sa na vytvorenie čistého modrého dymu na údenie. Pelety majú veľmi univerzálne použitie a vďaka nim viete premeniť aj keramický gril na malú údiareň na studený dym.
môžete mať 24.04 - 25.04
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 24.04 - 25.04
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 24.04 - 25.04
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 24.04 - 25.04
Ak chceme dosiahnuť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 24.04 - 25.04
Drevená doska na grilovanie a údenie s príchuťou whisky. Potraviny sú priamo na údiacej doske a tým sa môže aróma prenášať priamo do potravín.
môžete mať 24.04 - 25.04
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 24.04 - 25.04
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 24.04 - 25.04
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 24.04 - 25.04