Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 3618420

Wüsthof Silverpoint Čínsky kuchársky nôž + Brúsik

Wüsthof Silverpoint Čínsky kuchársky nôž + Brúsik

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Čínsky kuchársky nôž v sade s dvojstupňovým brúsikom. S touto sadou sa príprava jedla stáva naozaj príjemná. Limitovaná edícia za zvýhodnených cenu. Celý popis
Momentálne nedostupné.
55,90 €
Tovar od: ROCKET
55,90 €

Popis

Čínsky kuchársky nôž 4692/18:

dĺžka čepele 18 cm

vysoko kvalitná nerezová oceľ

leštené ostrie pre mimoriadnu ostrosť

prepracovaná rukoväť

pohodlná a bezpečná manipulácia

úplne hygienický

Čínske kuchárske nože sú špeciálne navrhnuté pre tieto požiadavky:

krájanie a sekanie bylín a zeleniny

rezanie mäsa, kapusty, zeleniny, byliniek a ovocia

nôž je v tvare sekáčika, ale nie je vhodný pre rezanie kostí

 

Brúsik 4347:

dvojstupňový ostrič nožov: prvý stupeň (karbid) pre hrubé brúsenie zostrí tupé hrany / druhý stupeň (keramika) je vhodný ako pre jemné brúsenie v nadväznosti na prvý stupeň, tak pre pravidelné ostrenie čepele – poskytuje leštené, ako britva ostré hrany

možno použiť na vrúbkované aj zúbkované ostrie (iba keramický jemný stupeň)

mäkká rukoväť

bezpečné a jednoduché použitia: Položte brúsik na rovnú pracovnú plochu. Držte brúsik jednou rukou a rukoväť noža druhou rukou. Zadné koniec čepele noža vložte do drážky s brúsnymi lamelami v uhle 90 °, potom čepeľ za použitia mierneho tlaku na čepeľ pretiahnite do špičky. Opakujte túto akciu vždy od zadného konca čepele do špičky (nikdy tam a späť). S cieľom dosiahnuť čo najlepšieho výsledku by čepele mali byť čistené pred a po každom brúsení. Po použití brúsky ho očistite vlhkou handričkou alebo jemnou kefou a vytrite dosucha. Neoplachujte tečúcou vodou.

 

Rada: Silverpoint

Prevedenie: Nekované nože