0€
mesačne
S tlakovými hrncami Fagor môžete variť zdravo, chutne a v rekordnom čase. Uchovávajú až o 50% viac živín a ušetríte až o 70% viac času ako pri tradičnom varení.
Tradičné vareniePri tradičnom spôsobe varenia je potravina úplne ponorená vo veľkom množstve vody, ktorá sa ohrieva do bodu varu a ten je udržiavaný za maximálneho príkonu tepla po dobu nutnú pre uvarení potraviny. Ak nie je použitá pokrievka, čas pre varenie sa predlžuje. |
Varenie v tlakovom hrnciPri varení v tlakovom hrnci sa používa minimálne množstvo vody 0,1–0,3 litra. Potravina nie je vo vode ponorená, bod varu vďaka veľmi malému množstvu vody prichádza veľmi rýchlo a je oproti tradičnému vareniu ihneď potreba znížiť tepelný príkon na udržanie tlaku v tlakovom hrnci bez úniku pary. |
Jednoduché použitie
|