Značka
Cena
Štítok
Dostupnosť
Predajca
Hmotnosť
Kakao milujú deti aj dospelí. Holandské kakao, čierne kakao alebo RAW kakao majú svoje miesto vo väčšine domácností. Ako ale vznikajú a aký je rozdiel medzi jednotlivými druhmi? Pozrite sa a vyberte vhodné kakao na pečenie aj na zahriatie.
Holandské kakao
- Holandské kakao si drží vysokú kvalitu a pri výrobe sa alkalizuje - znižuje sa kyslosť a kakao sa ľahšie rozpúšťa. Vyznačuje sa tmavou farbou, plnou chuťou a je vhodné na pečenie.
Čierne kakao
- Čierne kakao má sýto čiernu farbu, ktorá vzniká tradičnou úpravou kakaových bôbov, a značí, že kakao nie je dofarbovanie umelým farbivom. S čiernym kakaom docielite pri pečení múčnikov alebo sušienok sýtejšieho sfarbenia ako pri použití klasického kakaa.
Prírodné kakao
- V prírodnom kakae neprebieha alkalizácia. Zachováva si tak všetky zdraviu prospešné látky, chuť aj vôňu. Má svetlo hnedú farbu a je vhodné na prípravu nápoja aj na pečenie.
RAW kakao
- RAW potraviny nie sú tepelne spracovávané pri teplote vyššej ako 42 °C. Kakao teda nepodlieha praženiu. Je zdraviu prospešné, môže povzbudzovať telo podobne ako káva.
Fair Trade kakao
- Kakao označované ako Fair Trade je vyrábané v súlade so spravodlivými obchodnými podmienkami pre pestovateľov a výrobcov kakaa.
Kakaový nápoj
- Kakaový nápoj je vhodný na prípravu studeného aj horúceho kakaa v kombinácii s mliekom. Môže obsahovať cukor a ďalšie konzervačné látky, nejedná sa teda o čisté kakao. Ľahko sa rozpúšťa.
Uvarte si kvalitné kakao do štýlového hrnčeka alebo šálky a vychutnajte si chvíle pohody.
Horúca čokoláda - horká, mliečna alebo biela?
Horúca čokoláda je sladký nápoj s kakaovou príchuťou. Pripravuje sa v kombinácii s vodou, mliekom alebo smotanou.
- Biela horúca čokoláda - s jemnou príchuťou bielej čokolády (základné suroviny pre bielu čokoládu sú obvykle kakaové maslo, cukor a mlieko, prípadne vanilkový struk)
- Mayská horúca čokoláda - obvykle obsahuje korenie, ako je škorica, chilli a ďalšie
- Mliečna čokoláda - obsahuje mlieko v práškovej forme, čokoláda s mliekom je jemnejšia, vhodná pre deti
- Instantná horúca čokoláda - porciovaná, obsah sáčku jednoducho zalejete horúcim mliekom alebo vodou
- Horúca čokoláda s nízkym obsahom tuku - vhodná aj pri redukčnom jedálničku
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Mami´s Caffé Choco Lieskovy Oriešok je mimoriadne kvalitný výrobok na prípravu čokolády v budúcnosti. Je vhodný najmä na prípravu horúcej, vlažnej a studenej čokolády.
môžete mať 10.05 - 13.05
Mami´s Caffé Choco Classic je mimoriadne kvalitný výrobok na prípravu čokolády v budúcnosti. Je vhodný najmä na prípravu horúcej, vlažnej a studenej čokolády.
môžete mať 10.05 - 13.05
Mami´s Caffé Choco Nugát je mimoriadne kvalitný výrobok na prípravu čokolády v budúcnosti. Je vhodný najmä na prípravu horúcej, vlažnej a studenej čokolády.
môžete mať 10.05 - 13.05
Van Houten horúca čokoláda Selection je instantná zmes na prípravu čokoládového nápoja s obsahom kakaa 16%. Nápoj pripravený zo zmesi sa vyznačuje silnou čokoládovou chuťou. Možnosť prípravy nápoja je rozmiešaním do vody alebo do mlieka.
Momentálne nedostupné
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Bacio Binco – Biela nugátová. Balenie 10 porcií x 30g. Celková hmotnosť 300g.
môžete mať 09.05 - 10.05
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Bacio – Nugátová. Balenie 10 porcií x 30g. Celková hmotnosť 300g.
môžete mať 09.05 - 10.05
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Bianca – Biela. Balenie 10 porcií x 30g. Celková hmotnosť 300g.
môžete mať 09.05 - 10.05
Veľké kilové balenie poctivého kakaa využijete na prípravu teplého nápoja aj na pečenie. Jedná sa o čistý kakaový prášok bez ostatných prísad, ktorý je kvalitnejším variantom bežného kakaa z obchodu.
môžete mať ZAJTRA
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Nocciola – Oriešková. Balenie 10 porcií x 30g. Celková hmotnosť 300g.
môžete mať 09.05 - 10.05
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Extra Fondente – Extra tmavá. Balenie 10 porcií x 30g. Celková hmotnosť 300g.
môžete mať 09.05 - 10.05
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Coconut – Kokosová. Balenie 10 porcií x 30g. Celková hmotnosť 300g.
môžete mať 09.05 - 10.05
Talianska porciovaná zmes na prípravu horúcej čokolády Fragola – Jahodová. Balenie 10 porcií x 30g. Celková hmotnosť 300g.
môžete mať 09.05 - 10.05
Kakao a horúca čokoláda
Kakao a horúca čokoláda vykúzlia úsmev na perách nielen v sychravých dňoch. Pre deti ponúkame kakaové nápoje, ktoré sú nenáročné na prípravu. Na pečenie sa hodí holandské alebo čierne kakao, s ktorým získajú múčniky intenzívnu, tmavo hnedú farbu.