Značka
Cena
Dostupnosť
Predajca
Hmotnosť
Kakao milujú deti aj dospelí. Holandské kakao, čierne kakao alebo RAW kakao majú svoje miesto vo väčšine domácností. Ako ale vznikajú a aký je rozdiel medzi jednotlivými druhmi? Pozrite sa a vyberte vhodné kakao na pečenie aj na zahriatie.
Holandské kakao
- Holandské kakao si drží vysokú kvalitu a pri výrobe sa alkalizuje - znižuje sa kyslosť a kakao sa ľahšie rozpúšťa. Vyznačuje sa tmavou farbou, plnou chuťou a je vhodné na pečenie.
Čierne kakao
- Čierne kakao má sýto čiernu farbu, ktorá vzniká tradičnou úpravou kakaových bôbov, a značí, že kakao nie je dofarbovanie umelým farbivom. S čiernym kakaom docielite pri pečení múčnikov alebo sušienok sýtejšieho sfarbenia ako pri použití klasického kakaa.
Prírodné kakao
- V prírodnom kakae neprebieha alkalizácia. Zachováva si tak všetky zdraviu prospešné látky, chuť aj vôňu. Má svetlo hnedú farbu a je vhodné na prípravu nápoja aj na pečenie.
RAW kakao
- RAW potraviny nie sú tepelne spracovávané pri teplote vyššej ako 42 °C. Kakao teda nepodlieha praženiu. Je zdraviu prospešné, môže povzbudzovať telo podobne ako káva.
Fair Trade kakao
- Kakao označované ako Fair Trade je vyrábané v súlade so spravodlivými obchodnými podmienkami pre pestovateľov a výrobcov kakaa.
Kakaový nápoj
- Kakaový nápoj je vhodný na prípravu studeného aj horúceho kakaa v kombinácii s mliekom. Môže obsahovať cukor a ďalšie konzervačné látky, nejedná sa teda o čisté kakao. Ľahko sa rozpúšťa.
Uvarte si kvalitné kakao do štýlového hrnčeka alebo šálky a vychutnajte si chvíle pohody.
Horúca čokoláda - horká, mliečna alebo biela?
Horúca čokoláda je sladký nápoj s kakaovou príchuťou. Pripravuje sa v kombinácii s vodou, mliekom alebo smotanou.
- Biela horúca čokoláda - s jemnou príchuťou bielej čokolády (základné suroviny pre bielu čokoládu sú obvykle kakaové maslo, cukor a mlieko, prípadne vanilkový struk)
- Mayská horúca čokoláda - obvykle obsahuje korenie, ako je škorica, chilli a ďalšie
- Mliečna čokoláda - obsahuje mlieko v práškovej forme, čokoláda s mliekom je jemnejšia, vhodná pre deti
- Instantná horúca čokoláda - porciovaná, obsah sáčku jednoducho zalejete horúcim mliekom alebo vodou
- Horúca čokoláda s nízkym obsahom tuku - vhodná aj pri redukčnom jedálničku
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Kakaové bôby drvené RAW BIO 3 kg
môžete mať 03.05
Kakaový prášok nepražený BIO 3 kg
môžete mať 03.05
Krémovo-pudingové zloženie, príjemne sladká pochúťka. Nezabudnuteľný pôžitok. Pre skutočných gurmánov.
môžete mať 02.05 - 03.05
Kdo by neznal čokoládu! Ta se vyrábí z kakaových bobů, které do Evropy dovezli Španělé z Jižní Ameriky už před mnoha staletími. Avšak čokoláda se nevyrábí jen z nadrcených bobů, na její výrobu je třeba také kakaového másla.Co je ale kakaové máslo a k čemu se dá využít?
Momentálne nedostupné
Kakaový prášok BIO 3 kg
môžete mať 03.05
Krémovo-pudingové zloženie, príjemne sladká pochúťka. Nezabudnuteľný pôžitok. Pre skutočných gurmánov.
môžete mať 02.05 - 03.05
Krémovo-pudingové zloženie, príjemne sladká pochúťka. Nezabudnuteľný pôžitok. Pre skutočných gurmánov.
môžete mať 02.05 - 03.05
Mliečna čokoláda BIO – kvapky 10 mm 1 kg
môžete mať 03.05
Kakaové bôby drvené RAW BIO 1 kg
môžete mať 03.05
Vychutnajte si bohato hustú taliansku horúcu čokoládu Ristori vyrobenú podľa tradičných receptúr talianskych majstrov. Odporúčame nielen ako nápoj lahodný a hustý krémový , ale využijete ju aj do čokoládových fontán, alebo fondue.
môžete mať ZAJTRA
Kakaový prášok criollo 100% prírodný 200g
môžete mať 02.05 - 03.05
Talianska horká čokoláda Musetti 1kg.
môžete mať 09.05 - 13.05
Kakao a horúca čokoláda
Kakao a horúca čokoláda vykúzlia úsmev na perách nielen v sychravých dňoch. Pre deti ponúkame kakaové nápoje, ktoré sú nenáročné na prípravu. Na pečenie sa hodí holandské alebo čierne kakao, s ktorým získajú múčniky intenzívnu, tmavo hnedú farbu.