Cena
Štítok
Stav tovaru
Dostupnosť
Kategória
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
- ×KategóriaZaváranie, nakladanie
Plastový hever na víno – násoska slúži na ťahanie vína z demižónu alebo zo suda. Jeho objem je 1 liter.
môžete mať 23.09 - 24.09
Cukromer sa používa na stanovenie množstva zvyškového cukru v mušte v hmotnostných percentách. Počas kvasenia sa podiel kvasných cukrov v kvase s teplotou znižuje a je potrebné stanoviť optimálny čas kvasenia, ktorý charakterizuje hodnota zvyškového cukru 4 až 5 %. Používa sa na zistenie cukornatost
môžete mať 23.09 - 24.09
Potravinárska hadica na víno je určená na prečerpávanie tekutín ako je víno, sirup, destiláty atď. Farba je číra a disponuje klapkou. Jej dĺžka je 1,7 m a priemer je 13 mm.
môžete mať 23.09 - 24.09
Potravinárska hadica na víno je určená na prečerpávanie tekutín ako je víno, sirup, destiláty atď. Farba je červená a hadica je vyrobená z gumy. Jej dĺžka je 150 cm a priemer je 12/8 mm.
môžete mať 23.09 - 24.09
Korková kónická zátka s veľkým priemerom, vhodná pre Medar.
môžete mať 24.09 - 25.09
Teplomer zavárací 33 cm (do puzdra). dĺžka: 33 cm Zavárací teplomer je hlavnou súčasťou zaváracích pomôcok, vďaka nemu spoznáte na koľko stupňov potraviny zavárate.
môžete mať 26.09 - 30.09
rozmery (Š x V x H): 23 × 21 × 10 cm materiál: plast Vykôstkovávač zbaví višne aj čerešne kôstok, je praktickým pomocníkom pri pečení i zaváraní, pomocou prísavky je možné pevne prichytiť k stolu.
môžete mať 26.09 - 30.09
Zaváranie pohárov Omnia 0.37 (68mm) a 0.7 litra (83mm).
môžete mať 26.09 - 30.09
Viečko Omnia OM 68C sa používa pri zaváraní ovocia, zeleniny a mäsa.
môžete mať 24.09 - 25.09
priemer valca: 19,5 cm reže rezance s priemerom cca 1 cm Náhradný bubon k stojanovej rezačke na repu.
môžete mať 26.09 - 30.09
bubon rezačky
môžete mať 26.09 - 30.09
Cukromer slúži na meranie zvyškového cukru v kvase.
môžete mať 27.09 - 01.10
- cukromer bez teplomera na profesionálne meranie
môžete mať 27.09 - 01.10
- cukromer s teplomerom na profesionálne meranie
môžete mať 27.09 - 01.10
Priemer: 23 mm Dĺžka: 28,5 cm Cukromer sa používa na meranie zvyškového cukru v kvase.
môžete mať 26.09 - 30.09
Cukromery je určený na zistenie zvyškového cukru pred pálením – bez teplomera.
môžete mať 24.09 - 25.09
Cukromery je určený na zistenie zvyškového cukru pred pálením – bez teplomera.
môžete mať 24.09 - 25.09
Objem: 3 litrov Materiál: sklo Vnútorný priemer hrdla: 2,5 cm Demižón je určený na výrobu a uchovanie najrôznejších liehovín.
môžete mať 26.09 - 30.09
Sklenený demižón na uchovanie liehovín.
fotografia je iba ilustratívna dodávaná podľa aktuálnej dostupnosti
môžete mať 24.09 - 25.09
Sklenený demižón na uchovanie liehovín.
môžete mať 24.09 - 25.09
Opletený demižón sa používa na uskladňovanie a prevozu rôznych tekutín (vody, vína, slivovice, muštov).
môžete mať 27.09 - 01.10
Opletený demižón sa používa na uskladňovanie a prevozu rôznych tekutín (vody, vína, slivovice, muštov).
môžete mať 27.09 - 01.10
Demižón opletený 3 l, mix farieb. objem: 3 l materiál: sklo opletenia vo farbách: hnedá, sv. hnedá, béžová, kávová, zelená Demižon je určený na výrobu a uchovanie najrôznejších liehovín.
môžete mať 26.09 - 30.09
Opletený demižón sa používa na uskladňovanie a prevozu rôznych tekutín (vody, vína, slivovice, muštov).
môžete mať 27.09 - 01.10