Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 2463031

Microsoft Xbox One Gamepad, Cyberpunk (WL3-00142)

Microsoft Xbox One Gamepad, Cyberpunk (WL3-00142)

1 hodnotenia
Ergonomicky tvarovaný gamepad s protišmykovou povrchovou úpravou, technológiou Bluetooth s dvojnásobným dosahom a s výkonnými vibračnými motormi Impulse Trigger. Čierno-strieborné prevedenie v štýle Cyberpunk 2077. Minimalistický design.
Už sa nepredáva
67,30 €
Tovar od: MALL
67,30 €

Popis

Kľúčové vlastnosti:

Bezdrôtový gamepad pre Xbox One Gamepad, Cyberpunk

Skvelý, dizajnový, ergonomicky tvarovaný herný ovládač navrhnutý pre maximálnu možnú presnosť, ľahkú ovládateľnosť a pohodlie, ktoré vás dovedie na k mnohým víťazstvám v herných bitkách – to je nový bezdrôtový ovládač pre hernú konzolu Xbox S. Jedná sa o gamepad, ktorý vnesie do vášho hrania väčšie pohodlie vďaka protišmykovej povrchovej úprave alebo vďaka technológii Bluetooth s väčším dosahom. Oproti svojmu predchodcovi je navyše gamepad štíhlejší s prepracovanejším ergonomickejším dizajnom.

Vyladený do posledného detailu

Úchyty a kontúry boli navrhnuté tak, aby padli do rúk každému. Batérie sa krásne vojdú do tela ovládača, takže jeho úchop bude prirodzenejší. Spúšte a ďalšie ovládacie prvky sú umiestnené tak, aby boli veľmi ľahko na dosah. Na páčkach lepšie držia palce a ovládanie je tak presnejšie. To všetko je navyše podporené protišmykovým povrchom, takže ovládač nekĺže a vy tak budete mieriť vždy presne.

Najlepšie ovládacie prvky

Zažite akciu s funkciou Impulse Trigger. Vibračné motory umiestnené v spúšťach vám rozvibrujú končeky prstov pri každom náraze alebo búračke. Vďaka tejto funkcii si budete môcť vychutnať hranie na úplne novej úrovni reálnosti. Intenzívnejšie zážitky a lepšiu presnosť zaistia rýchlo reagujúce páčky a vylepšený smerový ovládač, ktorý lepšie reaguje na posuny aj pohyby v akomkoľvek smere.

Bluetooth pripojenie

Gamepad je vybavený technológiou Bluetooth s až dvojnásobným dosahom než u bežných herných ovládačov. Môžete tak hrať svoje obľúbené hry aj z väčšej vzdialenosti a vychutnať si tak dokonale celý obraz so všetkými detailmi. Navyše vďaka technológii Bluetooth budete môcť hrať svoje obľúbené hry tiež na počítačoch, tabletoch alebo telefónoch s operačným systémom Windows 10.

Podrobná špecifikácia:

Technické parametre
  • Bezdrôtový: Áno
  • Farba: Čierna / strieborná
  • Limitovaná edícia: Áno
  • Bezdrôtový: Áno
  • Určené pre: PC, Xbox ONE

Užitočné odkazy: