Značka
Cena
Štítok
Dostupnosť
Predajca
Autor
ISBN
Formát
Hmotnosť
Vydavateľ
Počet strán
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Varte z čerstvého ovocia, zeleniny a byliniek! V treťom diele nového radu kuchárok z kuchyne časopisu Apetit nájdete viac ako 100 receptov na mesiace jún, júl a august.
môžete mať 13.05 - 15.05
Nová kuchárka z edície Apetit sezóna, ktorá vychádza už 9. 11. 2017, prináša množstvo nápadov, ako si tým najlahodnejším spôsobom spríjemniť sviatky aj dlhé zimné večery.
môžete mať 13.05 - 15.05
Pozrieť všetky čísla Apetítu, ktorá od apríla roku 2004 vyšla, bola fuška a vybrať z nich naozaj to najlepšie bol doslova nadľudský výkon.
môžete mať 13.05 - 15.05
Vegetariánska kuchárka z Edice Apetit ponúka viac ako 150 vegetariánskych a vegánskych receptov, ktoré sme pripravili a uvarili v redakčnej kuchyni časopisu Apetit.
môžete mať 14.05 - 16.05
Tradičná česká a moravská kuchyňa je preslávená hojnosťou pokrmov pripravovaných z múky.
môžete mať 15.05 - 17.05
Ak by sa kedy konala verejná anketa o najpopulárnejší pokrm, potom by u nás nepochybne vyhrali tri: mimo klasickej knedľove prerezalo a sviečkovú by sa do tejto bezkonkurenčnej trojice dostal aj guláš.
môžete mať 16.05 - 21.05
Knedľa je mimo všetkej pochybnosti kráľom českej kuchyne. Tradičné české jedlá si bez neho nemožno predstaviť – knedlovepřozelo, sviečkové, guláš a stovky iných, škála knedlovej gastronómie je bohatá a …
môžete mať 13.05 - 15.05
Čo sa stane, keď sa povie pizza, guláš, eintopf? Alebo rozbif, pilaf, boršč?
môžete mať 13.05 - 15.05
Sotva sa nájde človek, ktorý by si nechcel osladiť život. Niekto často, niekto málokedy, ale celkom určite vtedy, keď sa namane vhodná príležitosť.
môžete mať 13.05 - 15.05
Polievka je odpradávna neodmysliteľnou súčasťou nášho jedálnička. Kedysi dokonca bývala hlavným jedlom spolu s nevyhnutným doplnkom v podobe krajca chleba ako pre vidieckych, tak mestských stravníkov.
môžete mať 16.05 - 21.05
Ponáhľame sa, uháňame, šprintujeme – všetko sa dnes odohráva v znamení rýchlosti a zhone.
môžete mať 16.05 - 21.05
Keď pred štyrmi rokmi vyšla od Ivy Kohútkovej, autorky dovtedy neznámej, kuchárska príručka Pečieme bez lepku, zaznamenala nečakaný ohlas.
môžete mať 16.05 - 21.05