Značka
Cena
Štítok
Dostupnosť
Predajca
Autor
Formát
ISBN
Hmotnosť
Vydavateľ
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Ponúkame vám knihu receptov zostavených podľa princípov paleo. Obsahuje 88 chutných, plnohodnotných jedál s minimálnym podielom sacharidov, antinutrientov a alergénov.
môžete mať 30.04 - 02.05
Kniha obsahuje 105 rodinných receptov pre zdravé a chutné raňajky, polievky, hlavné jedlá a sladkosti pre Vás aj Vaše detičky.
môžete mať 02.05 - 03.05
Milujete oslavy, večierky, párty? Baví vás pozvať si hostí a ponúknuť ich dobrým jedlom? Tak potom je táto kniha určená práve vám. Moderátori Telerána pri príležitosti 25.
môžete mať 30.04 - 02.05
Populárna speváčka a skvelá gazdinka Marcela Laiferová je presvedčená, že dnešné rovnoprávne a vyťažené ženy túžia byť príťažlivé aj v kuchyni.
môžete mať 30.04 - 02.05
Anotace bohužel není k dispozici.
môžete mať 30.04 - 02.05
Máte radi sladké? S radosťou pripravujete koláče pre svojich blízkych? Práve vám je určená táto knižka.
môžete mať 30.04 - 02.05
"Když děťátko přijde na svět, ještě není „hotové“. Potřebuje mateřské mléko nebo umělé kojenecké mléko, aby dobře rostlo. Ale už od začátku pátého měsíce mu samotné mléko přestává stačit. A v tu chvíli nastává čas na první kaše.
môžete mať 30.04 - 02.05
Alice Feiring sa do pozornosti verejnosti dostala nielen ako novinárka okrem iného pre New York Times, San Francisco Chronicle, Wall Street Journal či World of Fine Wine, ale najmä ako bloggerka s blogom Feiring Line.
môžete mať 30.04 - 02.05
Prvá z pripravovanej edície malých kuchárskych kníh. Nájdete v nej 90 receptov na torty a sviatočné zákusky, ale aj recepty na rezy, koláče, bábovky a sladké chlebíčky.
môžete mať 30.04 - 02.05
V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál ? na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov.
môžete mať 30.04 - 02.05
Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí.
môžete mať 30.04 - 02.05
O detoxikácii vyšlo už mnoho kníh, a tak si čitatelia môžu oprávnene položiť otázku, či nejde o nejakú módnu záležitosť. Nie nejde. Je to dôkaz toho, že ide o veľmi dôležitú ozdravnú a profylaktickú procedúru.
môžete mať 30.04 - 02.05