Značka
Cena
Štítok
Dostupnosť
Predajca
Autor
Formát
ISBN
Hmotnosť
Vydavateľ
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku.
môžete mať 30.04 - 02.05
Kniha 100 najzdravších jedál pre budúce mamičky poskytuje informácie a rady o každej z dôležitých stránok správnej výživy v období tehotnosti. Kniha je zdrojom praktických odporúčaní, ako sa o seba starať v tomto citlivom období. Text mimoriadne vhodne dopĺňajú inštruktívne ilustrácie.
môžete mať 07.05
32 kuchárov, 64 dezertov. Unikátny projekt, jediný svojho druhu u nás, prináša profily a recepty majstrov kuchárskeho remesla ukrytých za „lietačkami“ najlepších slovenských hotelov a reštaurácií. Dezerty sú prvou knihou edície Kuchárska elita časopisu Hotelier.
môžete mať 07.05
Dokážete čeliť aj tým najnechutnejším veciam? Od jedál, z ktorých sa človeku dvíha žalúdok, po odpudzujúce vlastnosti zvierat, od lezúňov z džungle po červy v črevách v tejto príručke nájdete: larvy, príšerné medúzy, obrovské šváby, žaburinu, kliešte a blchy, pečené pavúky, larví syr atď.
môžete mať 07.05