Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne

Včelobal Včelopravár

Včelobal Včelopravár

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Včelopravár je unikátna zmes čistého včelieho vosku, prírodnej borovicovej živice a slovenského bio repkového oleja.Obnoví voskovú membránu Včelobalu, aby bol znova priľnavý, tvarovateľný a lepšie chránil potraviny. Celý popis
2,90 €
2,90 €
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €

3.5.2024 na výdajnom mieste
3.5.2024 - 6.5.2024 na vašej adrese

Popis

Včelopravár je unikátna zmes čistého včelieho vosku, prírodnej borovicovej živice a slovenského bio repkového oleja.Obnoví voskovú membránu Včelobalu, aby bol znova priľnavý, tvarovateľný a lepšie chránil potraviny. Pravidelnou údržbou vaše voskové obaly vydržia niekoľko rokov intenzívneho používania. Kúpou tohto produktu podporíte činnosť slovenského výrobcu.zmes čistého včelieho vosku, prírodnej borovicovej živice a slovenského bio repkového olejaSlovenskoPapierovýBalenie obsahuje 15-gramový kúsok stuhnutej zmesi a návod, ako na to. Jedno balenie Včelopravára postačí približne na obnovu troch Včelobalov veľkosti S, M, L (z každého po 1 ks) alebo na dva Včelobaly veľkosti „Bochník“ – XL.Na obnovu Včelobalu budete potrebovať:Papier na pečenie 2 xVčelopraváraJemné strúhadloŽehličkuPostup:Voskovú zmes Včelopravár necháme schladiť v chladničke aspoň 2 hodiny. Nasledovne sa bude jednoduchšie strúhať či krájať na drobné kúsky.Na pracovnú plochu položíme papier na pečenie. Na papier umiestnime Včelobal, ktorý chceme opraviť. Rovnomerne nasypeme nie príliš veľa voskových pilín, minimálne 5 cm od okrajov. Množstvo vosku odhadujeme v závislosti od opotrebovania Včelobalu.Včelobal s nastrúhaným voskom prikryjeme druhým papierom na pečenie. Žehličku nastavíme na miernu teplotu, necháme zohriať. Prechádzame žehličkou po papieri tak, aby sa voskom pokryla čo najrovnomernejšie celá plocha Včelobalu. Zdanlivé bubliny pod papierom na pečenie nie je potrebné vytláčať, nemajú vplyv na výslednú kvalitu navoskovania obrúska.Obrúsok oddelíme od papiera na pečenie, ešte kým je horúci. Pozor na prsty!