Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 9122042

GreenFood Nutrition Proteínová POHANKOVÁ kaša bez lepku a laktózy 500g - Kakao

GreenFood Nutrition Proteínová POHANKOVÁ kaša bez lepku a laktózy 500g - Kakao

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
GreenFood Nutrition Pohánkové Proteínové kaše sú hotové instantné zmesi s nízkym obsahom cukru a vysokým obsahom proteínu (40%) určené na prípravu chutných kaší bez lepku i laktózy . Celý popis
Momentálne nedostupné.
14,09 €
Tovar od: INTERKONTAKT
14,09 €

Popis

GreenFood Nutrition Pohánkové Proteínové kaše sú hotové instantné zmesi s nízkym obsahom cukru a vysokým obsahom proteínu (40%) určené na prípravu chutných kaší bez lepku i laktózy . Aj bez stabilizátorov, konzervantov a chemických aróm, sa nám podarilo dosiahnuť vynikajúcu chuť a zachovať maximálnu nutričnú hodnotu. Proteínová kaša je založená na bielku z podstielkového chovu od nemeckého výrobcu Ovobest a komplexných sacharidoch pochádzajúcich z pohánky, ktoré majú nízky glykemický index a energie nich uvoľňuje pomalšie. Zasýtia nás teda na dlhšiu dobu a zároveň pomáhajú krotiť chute na sladké v neskorých popoludňajších hodinách. Prečo sme použili aj proteín z vaječného bielka? Odpoveď je jednoduchá, má skvelé nutričné hodnoty, takmer nulový obsah cukrov a minimálny obsah sacharidov. Naša Proteínová ovsená kaša s nízkym obsahom cukru je skvelá aj ako diétna strava pri redukčných diétach . Živiny v proteínových kašiach sú v optimálnom pomere bez nežiaduceho vysokého obsahu tukov, ktorý je často súčasťou Low Carb potravín. Medzi benefity určite patrí aj fakt, že obsahujú vysoké množstvo čakankovej vlákniny . Nutriz má certifikáciu HALAL a KOSHER . Nutriz je patentovaná, stabilizovaná zmes sušeného ryžového sirupu, ryžového škrobu a ryžovej múky. Je vhodný pre vegetariánov, vegánov, osoby trpiace laktózovou intoleranciou, celiakiou, alergikmi. Nedostatočná pružnosť a krehkosť cievnej steny je dávaná do súvislosti s nedostatkom vitamínu C a bioflavonoidov (Rutin). Bioflavonoidy sú látky, ktoré niektorému ovociu a zelenine dodávajú chuť a farbu. Tiež je známy ako vitamín P. Najbohatším zdrojom Rutinu je pohánka . Čakanková vláknina alebo pod iným názvom inulín je druh rozpustnej vlákniny. Inulín je prirodzenou súčasťou niektorých rastlín a v dnešnej dobe sa s obľubou pridáva do rôznych výrobkov ako náhrada cukru, vďaka jeho sladkej chuti. Jej hlavné účinky v tráviacom trakte sú prebiotické pôsobenie . Jednoducho vysvetlené – sú zdrojom potravy pre črevné baktérie. Črevné baktérie žijú v určitej rovnováhe. V rovnováhe medzi „dobrými“ a „zlými“ baktériami. A práve inulín pomáha túto rovnováhu udržovať v správnom pomere.
GreenFood Nutrition Proteínová kaša bez lepku a laktózy v bodoch:
 – 15 g proteínov v každej porcii (50g).
 – Iba 178 kcal v jednej porcii.
 – Low Carb – nízky obsah cukrov.
 – Obsahuje Nutriz a vaječný bielok.
 – Bez Lepku
 – Bez konzervantov, chemických farbív a stabilizátorov.
 – Použitá iba prírodná aróma a prírodne identická aróma.

Balenie: 500 g
Počet porcií: 10

Návod na prípravu: 50 g (2 odmerky) zalejte potrebným množstvom horúcej vody, dobre premiešajte a nechajte 2 minúty stáť. Množstvo vody prispôsobte podľa požadovanej hustoty kaše.

Výživové údaje v 100g kakao kakao %
Energetická hodnota (kJ) 1507 17
Energetická hodnota (kcal) 355 17
Tuky 1,5 2,2
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 2,7
Sacharidy 46 17,7
- z toho cukry 2,7 3
Vláknina 7,5 -
Bielkoviny 31 63
Soľ 0,6 10

referenčná hodnota príjmu u priemernej dospelej osoby (8400 kJ/2000 kcal)

Zloženie:
Kakao: Pohánková múka instant (38 %), sušený vaječný bielok (29 %), kukuričná múka (12 %), NUTRIZ (stabilizovaná zmes sušeného ryžového sirupu, ryžového škrobu a ryžovej múky), čakanková vláknina, kakaový

Skladujte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Výroba je certifikovaná podľa ISO 22000:2018

GMO: Výrobok v súlade s požiadavkami Nariadenia (ES) 1829/2003 a 1830/2003 neobsahuje GMO a nebol vyrobený z geneticky modifikovaných surovín.
Ionizácia: Výrobok nebol ošetrený pomocou ionizujúceho žiarenia, ako je definované v Smernici Európskeho parlamentu a Rady č. 1999/2/ES v znení Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1137/2008.