Značka
Cena
Dostupnosť
Predajca
Súprava
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
- ×DostupnosťNa sklade
Klasická zaváracia hlava na uzatváranie pohárov väčšími aj menšími viečkami typu Omnia.
môžete mať 17.05 - 21.05
Alkoholomer s teplomerom Na meranie alkoholu v destiláte sa používa liehomer. Ideálne meranie je pri teplote destilátu 20 °C. Teplomer s teplomerom meria do 35 °C skladujte do maximálnej teploty 40 °C.
môžete mať 14.05 - 15.05
Merač cukru 0–20% Cukromer sa používa na meranie cukru v kvapaline. Ideálne meranie prebieha pri teplote kvapaliny 20 °C.
môžete mať 14.05 - 15.05
Objemový podiel alkoholu 20–96 % Na meranie alkoholu v destiláte sa používa liehomer. Ideálne meranie je pri teplote destilátu 20 °C. Dĺžka 300 mm.
môžete mať 14.05 - 15.05
priemer valca: 19,5 cm reže rezance s priemerom cca 1 cm Náhradný bubon k stojanovej rezačke na repu.
môžete mať 15.05 - 17.05
bubon rezačky
môžete mať 16.05 - 20.05
Cukromer slúži na meranie zvyškového cukru v kvase.
môžete mať 16.05 - 20.05
- cukromer bez teplomera na profesionálne meranie
môžete mať 17.05 - 21.05
- cukromer s teplomerom na profesionálne meranie
môžete mať 17.05 - 21.05
Priemer: 23 mm Dĺžka: 28,5 cm Cukromer sa používa na meranie zvyškového cukru v kvase.
môžete mať 16.05 - 20.05
Cukromery je určený na zistenie zvyškového cukru pred pálením – bez teplomera.
môžete mať 14.05 - 15.05
Cukromery je určený na zistenie zvyškového cukru pred pálením – bez teplomera.
môžete mať 14.05 - 15.05