Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Manukový med sa získava z kvetov typickej novozélandskej rastliny. Je to veľmi špeciálny med s príjemnou chuťou a pri pravidelnom používaní má priaznivé účinky na organizmus.
Momentálne nedostupné
Malé a chutné olivy Taggiasca sú známe po celom svete pre svoju výnimočnú kvalitu. Tieto olivy, typické pre západnú časť Ligúrskej riviéry, sú ideálne na nakladanie do slaného nálevu. Je to jednoduchý a veľmi univerzálny produkt, ktorý bude ideálnou prísadou do mnohých jedál.
Momentálne nedostupné
Je to klasická rímska tradícia, známa a obľúbená po celom svete.
Momentálne nedostupné
Cacio e Pepe je typické rímske jedlo, ktoré sa na prvý pohľad zdá jednoduché a ľahké na prípravu, ale nie je to tak, pretože ide o vyváženosť ingrediencií. Pochádza z Ríma, vyrába sa zo syra (Pecorino) a korenia a podľa typického rímskeho receptu sa používa na ochutenie špagiet.
Momentálne nedostupné
Šafran je vďaka svojim mimoriadnym organoleptickým vlastnostiam ušľachtilým korením a jedinečným produktom na svete. Získava sa z kvetu Crocus Sativus L., ktorého červené vlákna sa zbierajú ručne. Tieto stigmy sa potom sušia a balia celé, aby sa zaručila čistota a kvalita.
Momentálne nedostupné
Sladká a pikantná pomarančová omáčka je vhodná najmä k syrom, ktorým dodáva chuť. Táto omáčka sa najlepšie hodí k veľmi vyzretým a aromatickým syrom, ako sú pecorino, parmezán, provolone alebo údené syry všeobecne.
Momentálne nedostupné
Cestoviny vyrobené z najlepšej múky z tvrdej pšenice a prírodných ingrediencií najvyššej kvality (špenát, paradajky, červená repa a kurkuma). Pekný a originálny tvar srdca je potešením pre oči aj chuťové bunky.
Momentálne nedostupné
Cestoviny vyrobené z najlepšej múky z tvrdej pšenice a prírodných ingrediencií najvyššej kvality (špenát, paradajky, červená repa a kurkuma). Krásny a originálny tvar v tvare najznámejších talianskych pamiatok je potešením pre oči aj chuťové bunky.
Momentálne nedostupné
Spomedzi všetkých medov vyrábaných v Taliansku patrí med z kvetu planiky k najvzácnejším a najoceňovanejším. Vyrába sa na veľmi obmedzenom území a v neskorej fáze roka, keď poveternostné podmienky často sťažujú prácu včiel.
Momentálne nedostupné
Cantucci… tradičné talianske sušienky História siahajúca až do začiatku 20. storočia a recept, ktorý sa stále verne drží tradičného receptu našich starých mám!
Momentálne nedostupné
Ideálny spoločník pre vysokú kuchyňu, silný, vzácny, lahodný, prirodzene bohatý na intenzívne polyfenoly a aromatické vône, Laudemio® je autentickou kvintesenciou chutí a vôní toskánskych kopcov.
Momentálne nedostupné
Balzamikový ocot z Modeny s bielou hľuzovkou je vďaka svojej sladkokyslej chuti dokonalým produktom na zvýraznenie arómy hľuzoviek.
Momentálne nedostupné
Biela drahocenná hľuzovka mletá a koncentrovaná, zložená iba z drahocennej hľuzovky (Tuber magnatum Pico), pre nadšencov a profesionálov. Dôveryhodná alternatíva za čerstvú hľuzovku
Momentálne nedostupné
Lahodné filé zo sardelí a hľuzoviek naložené v oleji. Filety zo sardely v oleji sú jedným z najznámejších a najobľúbenejších tradičných jedál v Piemonte.
Momentálne nedostupné
Typická umbrijská paštéta z kuracej pečene s prídavkom letných hľuzoviek. Vynikajúca chuť je výsledkom použitia miestnych surovín typických pre túto oblasť.
Momentálne nedostupné
Morská soľ s čiernou hľuzovkou je veľmi jednoduchá prísada. Používa sa na zvýraznenie chuti hľuzoviek v každom pokrme, ktorý si vyžaduje solenie, a je vhodná ako náhrada bežnej soli.
Momentálne nedostupné
Extra panenský olivový olej s bielou hľuzovkou sa veľmi ľahko používa a dá sa kombinovať s mnohými jedlami, aby sa zvýraznila chuť hľuzoviek. PREMIUM KVALITA s veľkým množstvom chrumkavých plátkov hľuzoviek.
Momentálne nedostupné
Sivá soľ z Guérande s kúskami čiernych vzácnych hľuzoviek je soľ na báze hľuzoviek, ktorú možno použiť do mnohých jedál, na dochutenie hľuzoviek alebo na zvýraznenie ich chuti.
Momentálne nedostupné
Spolverata® premium hľuzovkové korenie s pestom Giuliano Tartufi je jednou z najatraktívnejších verzií hľuzovkového korenia, do ktorého bola pridaná jedna z najreprezentatívnejších ingrediencií Made in Italy: pesto.
Momentálne nedostupné
Syrové fondue s čiernou hľuzovkou je určené pre milovníkov fondue.
Momentálne nedostupné
„Tradícia a modernosť“ je motto Jeana Bruneta, majiteľa spoločnosti so sídlom vo francúzskom regióne Vysoké Pyreneje, ktorá sa už viac ako 100 rokov špecializuje na výrobu paštét a mäsových terín. Bez farbív, konzervačných látok a emulgátorov.
Momentálne nedostupné
Profesionálny krájač hľuzoviek z nerezovej ocele. Hodí sa aj na krájanie húb, zeleniny, syra a čokolády. Rozmery (š x v): 8,4 × 17,5 cm
Momentálne nedostupné
Set na servírovanie hľuzoviek – darčekové balenie. Tento set obsahuje, krájač z nerezovej ocele s rukoväťou z olivového dreva, dosku na krájanie z olivového dreva a sklenenou dózu na hľuzovky.
Momentálne nedostupné
Pici Toscani sú typickým jedlom toskánskej kulinárskej tradície. Vyrábajú sa kombináciou najlepšej tvrdej pšenice s letnými hľuzovkami. Dlhá a hranatá charakteristika robí tento tvar cestovín jedinečným, ktorý sa dokonale spája s okolitými chuťami letných hľuzoviek.
Momentálne nedostupné