Cena
Štítok
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
- ×KategóriaVarenie, nápoje, diéty
Academia Barilla vybrala 50 receptů, které obsahují brambory.
môžete mať 29.05 - 30.05
V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo „jídlo bohů“.
môžete mať 29.05 - 30.05
Academia Barilla vybrala 50 receptů na sladké i slané košíčky, které zahrnují italskou tradici pečiva s dlouhou historií i inspirací místními specialitami.
môžete mať 29.05 - 30.05
Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací!
môžete mať 29.05 - 30.05
Kniha představuje recepty od skutečně snadných až po komplikovanější, od tradičních po nápaditějších, které kombinují například ovoce a byliny v broskvovém koláči s rozmarýnem; využívá i zeleninu v dýňovém koláči s lískovými oříšky nebo přidává ingre
môžete mať 29.05 - 30.05
Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem.
môžete mať 29.05 - 30.05
V této kouzelné knize naleznete recepty na klasické pizzy, jako jsou margherita a romana, plněnou pizzu i „bílé“ pizzy, které neobsahují rajčata.
môžete mať 29.05 - 30.05
Zdravá a lehká večeře, příloha nebo jedno ze zásadních jídel při hubnutí. Salátů existuje velké množství, od ledového přes římský až po rukolu či polníček.
môžete mať 29.05 - 30.05
Nejznámější italský pokrm nejrozmanitějších tvarů i chutí. Kolektiv Academia Barilla přináší více než 130 receptů z 20 regionů, z nichž každý má svou vlastní historii.
môžete mať 29.05 - 30.05
Ovocie a zelenina dodávajú telu dôležité vitamíny a ďalšie nenahraditeľné látky, ktoré posilňujú náš imunitný systém. Pochopiteľne, môžete ich jesť surové, no len tak chrumkať kus zeleru či petržlenu pre mnohých nie je veľmi lákavé.
môžete mať 29.05 - 30.05
Máte radi sladké? S radosťou pripravujete koláče pre svojich blízkych? Práve vám je určená táto knižka.
môžete mať 29.05 - 30.05
Po prvej knižke receptov Moje sladké radosti prichádza známa a obľúbená televízna moderátorka Katka Brychtová s pokračovaním. Tentoraz ponúka aj niekoľko návodov, ako byť šťastný, a prezradí, čo robí šťastnou ju. A nie je to vždy len sladké…
môžete mať 29.05 - 30.05
Rýchly život niekedy vyžaduje rýchle riešenia. Rýchle riešenia môžu byť aj rozumné, bezpečné a dobré. Rýchle jedlá tiež. Dr. Igor Bukovský s dvomi šarmantnými kolegyňami vytvorili silnú autorskú zostavu, ktorá pripravila novú knihu z dielne AKV.
môžete mať 29.05 - 30.05
O ofine, O rodinných šperkoch, O čokoláde, ale aj o skutočnej čokoláde, O torte a jej privilegovanom pečení, no aj O tom, ako sme si s mamou prischli… Inšpiratívna, vtipná, pôvabná, okúzľujúca, chic… a úplne iná než ostatné.
môžete mať 29.05 - 30.05
"Když děťátko přijde na svět, ještě není „hotové“. Potřebuje mateřské mléko nebo umělé kojenecké mléko, aby dobře rostlo. Ale už od začátku pátého měsíce mu samotné mléko přestává stačit. A v tu chvíli nastává čas na první kaše.
môžete mať 29.05 - 30.05
Slovenského herca Braňa Deáka nepoznajú len priaznivci divadla, ale aj fanúšikovia televíznych seriálov. Najmä vďaka nim sa stal z plachého mladíka súčasný sexsymbol a idol žien. Kto vlastne je Braňo Deák? Čo má rád? Čo ho teší?
môžete mať 29.05 - 30.05
60 chutných a zdravých originálnych receptov. Členenie podľa druhov cesta. Iné dezerty, cenné tipy a rady. Evelyn. f je známa foodblogerka a autorka knihy Štíhla a fit s Evelyn.
môžete mať 29.05 - 30.05
Alice Feiring sa do pozornosti verejnosti dostala nielen ako novinárka okrem iného pre New York Times, San Francisco Chronicle, Wall Street Journal či World of Fine Wine, ale najmä ako bloggerka s blogom Feiring Line.
môžete mať 29.05 - 30.05
Zozbierané recepty šéfkuchára Mariána Fila z kaštieľa v Čereňanoch. Kuchárska kniha obsahuje 50 receptov – predjedlá, polievky, hlavné jedlá a dezerty.
môžete mať 29.05 - 30.05
Viktoriánskou atmosférou prestúpená kuchárka plná sladkých receptov a užitočných tipov vás rýchlo a jednoducho naučí všetko o mágii cupcakov a mafinov.
môžete mať 29.05 - 30.05
Aj tradičný koláč ako bábovka sa dá piecť inak. Napríklad na päťdesiat pestrých, netradičných, lahodných a magických spôsobov.
môžete mať 29.05 - 30.05
Mladá cukrárka, ktorá sa rozhodla prezradiť všetky svoje výrobné tajomstvá a zaručene vás naučiť piecť. Lulus cukrárka je cukrárska kniha, ktorá obsahuje 59 podrobných receptov na takmer 180 stranách.
môžete mať 29.05 - 30.05
Receptár Lulus je zápisník, do ktorého si môžete zapisovať všetky nápady, rady a dobré recepty zo svojho okolia. Je farebný, nápaditý a prehľadný, aby bol vaším spoľahlivým spoločníkom.
môžete mať 29.05 - 30.05
"Ochutnejte zdravé pokušení S touto kuchařkou můžete uvařit rychle, po vegansku a každý den. A začít můžete hned. Třeba když vám u snídaně váš puberťák řekne, že odteď svým veganstvím bude zachraňovat svět.
môžete mať 29.05 - 30.05