Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 479472

Tescoma Panvica i-PREMIUM priemer 24 cm (602024)

Tescoma Panvica i-PREMIUM priemer 24 cm (602024)

Panvica i-PREMIUM s priemerom 24 cm, ktorá sa stane vaším neoceniteľným pomocníkom pri príprave vašich obľúbených pochúťok. Táto panvica sa radí medzi masívne panvice s indukčným dnom z nehrdzavejúcej ocele a vysoko odolným antiadhéznym povlakom vhodným aj pre kovové kuchynské náradie. Celý popis
32,30 €
Tovar od: MALL
32,30 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Posledné 2 kusy
Vrátenie zadarmo cez Packetu

Už zajtra na výdajnom mieste
2.5.2024 na vašej adrese

Popis

Vybavená ergonomickou rukoväťou z odolného plastu a nehrdzavejúcej ocele. Určená pre všetky typy sporákov – elektrické, plynové, sklokeramické a indukčné, vhodná do umývačky. 5 rokov záruka.

  • priemer panvice 24 cm, priemer dna 19 cm
  • dno z nehrdzavejúcej ocele pre rovnomernú distribúciu tepla
  • možno používať kovové kuchynské náradie
  • ergonomická rukoväť

5 rokov záruka.

Vhodný pre všetky typy sporákov vrátane indukcie.

Indukcia: Riad pre indukciu nemusí byť špeciálny, potrebuje mať len feromagnetické dno, pretože pod sklokeramickou doskou je indukčná medená cievka a v nej vytvára vysokofrekvenčný prúd magnetické striedavé pole. Tak sa rozkmitajú molekuly kovu vo feromagnetickom dne nádoby, to sa zahrieva a od neho potom pripravovaný pokrm. Indukčný riad veľmi dobre poznáte. Na jeho dne zospodu nájdete grafický symbol cievky – niekoľko vlnoviek nad sebou, prípadne slovné označenie Induction.

– Pri varení sa šetrí energia vďaka kratšiemu ohrevu, ale aj tým, že sa varná zóna prispôsobí veľkosti riadu, zahrieva sa iba dno. Indukcia má tak viac ako 90% účinnosť, zatiaľ čo varné zóny sklokeramiky približne 60% a plynu 50%.

– Indukcia má veľkú výhodu v tom, že po sňatí riadu platnička končí ihneď s ohrevom, nie je potrebné manuálne vypnutie. Cievka pod doskou jednoducho potrebuje „partnera“ pre elektromagnetickú indukciu.

Používanie hrncov a panvíc na indukčných sporákoch

Sklokeramická doska: je takisto úspora elektrickej energie. Dosky sa rozdeľujú do niekoľkých stupňov, od bežných cez dosky s high-light zónou až po dosky s indukčným ohrevom. High-light je zóna na sklokeramickej doske, kde dochádza k veľmi rýchlemu ohrevu. Skráti sa doba varenia a rýchlejšie reaguje na zmenu teploty. Najvhodnejší riad pre tento druh varenia je riad so silným zabrúseným dnom. Môže byť z nerezu, smaltovaný aj sklenený..

K panvici ďalej odporúčame: