Grécky horský čaj – „jemná stredomorská chuť!“ Mnohé veci nie sú tak
jednoduché ako sa zdajú. K tomu patrí tiež grécke horské čaju. Kto totiž verí, že
tieto čaje existujú iba v Grécku, hlboko sa mýli. Lebo rastlina podobajúci sa
na pohľad šalvii sa pestuje prevažne v Turecku. Tip Na prípravu gréckeho
horského čaju jemne rozlomte stonky s lístkami a kvetmi a zalejte horúcou vodou.
Sladké vôňu žltého, jemne koreneného čaju s ľahko citrónovou príchuťou nemožno
odolať. Grécky horský čaj výborne chutí aj v lete, podávaný za studena
zmiešaný s ovocnou šťavou. Návod na prípravu: Čajovú lyžičku na šálku (cca
200ml), prelejte vriacou vodou a nechajte 5–10 min. lúhovať. Skladovať v suchu a
chladu. Doplnok stravy. Nie je náhradou pestrej stravy. Nevhodné pre deti, tehotné
a dojčiace ženy. Odporúčané dávkovanie 1–2 šálky za deň. Neprekračujte uvedené
denné dávkovanie, ukladajte mimo dosahu detí.
zloženie:
grécky horský čaj bio
Obsah: 40 g
Čaj
antioxidant
Termogenézia – energetický výdaj