10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 467637

Tescoma Panvica 4 oka/ lievancovník PRESTO ø 24 cm (594244)

Tescoma Panvica 4 oka/ lievancovník PRESTO ø 24 cm (594244)

Panvica so 4 okami PRESTO s ľahko čistiteľným teflónovým povrchom a v elegantnom čiernom prevedení, ktorá sa hodí do každej kuchyne. Vynikajúce riešenie pre prípravu lahodných lievančekov, ktoré si môžete ozdobiť vašimi najobľúbenejšími prísadami. Celý popis
15,90 €
Tovar od: MALL
15,90 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Vrátenie zadarmo cez Packetu
Rozbalené

Už dnes na výdajnom mieste
20.5.2024 na vašej adrese

Popis

Táto panvica PRESTO je vynikajúca na prípravu volských ôk alebo lievancov. Predstavuje elegantný kuchynský riad pre každodenné použitie, opatrené kvalitným antiadhéznym povlakom proti pripaľovaniu. Určené pre elektrické a plynové sporáky. Vhodná do umývačky.

  • nepriľnavý povrch
  • elegantné čierne prevedenie

Materiál:

  • hliník potiahnutý teflónovým povrchom
  • 3 roky záruka

Sklokeramická doska: je úspora elektrickej energie. Dosky sa rozdeľujú do niekoľkých stupňov, od bežných cez dosky s high-light zónou až po dosky s indukčným ohrevom. High-light je zóna na sklokeramickej doske, kde dochádza k veľmi rýchlemu ohrevu. Skráti sa doba varenia a rýchlejšie reaguje na zmenu teploty. Najvhodnejším riadom pre tento druh varenia je riad so silným zabrúseným dnom. Môže byť z nerezu, smaltovaný aj sklenený.

Teflon Teflon (skratka PTFE) nám uľahčuje život v mnohých smeroch – ako pri varení pri používaní panvíc s teflónovým povrchom, stolovaní pri servírovaní na stôl s teflónovým obrusom tak napríklad pri horských túrach, kedy na sebe máme funkčné oblečenie s vrstvou teflónu, ktorý zaisťuje vodoodpudivosť materiálu .

Nechajte sa ďalej inšpirovať z našej ponuky: