Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 467657

Tescoma Panvica Wok CANTON priemer 30 cm (607030)

Tescoma Panvica Wok CANTON priemer 30 cm (607030)

Kvalitný oceľový wok Canton o priemere 30 cm, ktorý je ako stvorený pre experimentovanie vo vašej kuchyni. Vykúzlite si exotické pochúťky a ohromte vašich priateľov vaším kuchárskym umom! Wok je vhodný aj na indukciu, čo z neho robí moderný a praktický riad. Celý popis
24,90 €
Tovar od: MALL
24,90 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Vrátenie zadarmo cez Packetu

Už dnes na výdajnom mieste
29.4.2024 na vašej adrese

Popis

Wok pre prípravu ázijských i ostatných pokrmov. Vyrobený z kvalitnej ocele. Opatrený antiadhéznym povlakom proti pripaľovaniu. Rukoväť z odolného plastu nepáli. Vhodný pre všetky typy sporákov – plynové, elektrické, sklokeramické a indukčné. Vhodný do umývačky.

  • oceľové prevedenie panvice
  • plastová rukoväť
  • štýlová čierna farba
  • priemer dna panvice 14 cm
  • 3 roky záruka

Vhodná pre všetky typy sporákov vrátane indukcie.

Indukcia: Riad pre indukciu nemusí byť špeciálny, potrebuje mať len feromagnetické dno, pretože pod sklokeramickou doskou je indukčná medená cievka a v nej vytvára vysokofrekvenčný prúd magnetické striedavé pole. Tak sa rozkmitajú molekuly kovu vo feromagnetickom dne nádoby, to sa zahrieva a od neho potom pripravovaný pokrm. Indukčný riad veľmi dobre poznáte. Na jeho dne zospodu nájdete grafický symbol cievky – niekoľko vlnoviek nad sebou, prípadne slovné označenie Induction.

– Pri varení sa šetrí energia vďaka kratšiemu ohrevu, ale aj tým, že sa varná zóna prispôsobí veľkosti riadu, zahrieva sa iba dno. Indukcia má tak viac ako 90% účinnosť, zatiaľ čo varné zóny sklokeramiky približne 60% a plynu 50%.

– Indukcia má veľkú výhodu v tom, že po sňatí riadu platnička končí ihneď s ohrevom, nie je potrebné manuálne vypnutie. Cievka pod doskou jednoducho potrebuje „partnera“ pre elektromagnetickú indukciu.

Používanie hrncov a panvíc na indukčných sporákoch

Sklokeramická doska: je takisto úspora elektrickej energie. Dosky sa rozdeľujú do niekoľkých stupňov, od bežných cez dosky s high-light zónou až po dosky s indukčným ohrevom. High-light je zóna na sklokeramickej doske, kde dochádza k veľmi rýchlemu ohrevu. Skráti sa doba varenia a rýchlejšie reaguje na zmenu teploty. Najvhodnejší riad pre tento druh varenia je riad so silným zabrúseným dnom. Môže byť z nerezu, smaltovaný aj sklenený..

Nechajte sa ďalej inšpirovať z našej ponuky: