Značka
Cena
Štítok
Dostupnosť
Predajca
Typ noža
Dĺžka čepele
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
- ×ZnačkaVictorinox
Nárezový nôž s Fibrox rukoväťou a dĺžkou čepele 22 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150
môžete mať 12.06
Nárezový nôž Victorinox Sticking Knife je ideálny na krájanie a prípravu všetkých druhov mäsa. S čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 14 cm a drevenou rukoväťou.
môžete mať 12.06
Nárezový nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 14 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do
môžete mať 12.06
Nárezový nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpov
môžete mať 12.06
Victorinox 5.5902.08S nôž na kuracie a morčacie mäso v modrom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 8 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny ake
môžete mať 12.06
Victorinox 5.5902.09S nôž na kuracie a morčacie mäso v modrom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 9 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny ake
môžete mať 12.06
Victorinox 5.5903.08S nôž na kuracie a morčacie mäso v čiernom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 8 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny ak
môžete mať 12.06
Nôž na hydinu Victorinox Poultry Knife Fibrox Ideálne na oddeľovanie mäsa, hydiny alebo rýb od kosti. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 11 cm a fibroxovú rukoväť čiernej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú požiadavkám
môžete mať 12.06
Vykosťovací nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zod
môžete mať 12.06
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 15 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do tepl
môžete mať 12.06
Vykosťovací nôž s drevenou rukoväťou a dĺžkou čepele 15 cm.
môžete mať 12.06
Vykosťovací nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zod
môžete mať 12.06