Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 704716

Ubisoft The Crew / PC

Ubisoft The Crew / PC

1 hodnotenia
The Crew je revolučná závodná hra, ktorá je exkluzívne vyvíjaná pre konzoly novej generácie a high-end PC. Sila nového hardvéru umožňuje úplne revolučný online prepojenie hráčov. The Crew vezme Vás a vašich priateľov na adrenalínovú jazdu po Spojených štátoch, ktoré tu tvoria masívny a dôkladne spracovaný otvorený svet. Bohatý obsah a next-génová prepojenosť, to sú prvky, ktorými The Crew plánuje redefinovať žáner závodných titulov.
Už sa nepredáva
32,30 €
Tovar od: MALL
32,30 €

Popis

Zúčastnite sa honu na gang známy ako „510S“, ktorý vznikol okolo detroitskej undergroundovej pretekárske scény. Najskôr si budete musieť vybudovať reputáciu výhrami v ilegálnych pretekoch. Naprieč celými štátmi potom budete postupne sabotovať aktivity „päťdesiaky“. Pritom budete manévrovať rušnými ulicami New Yorku a Los Angeles, prechádzať sa na slnečnej Miami Beach, alebo vás cesta zavedie do úchvatných náhorných plošín oblasti okolo Monument Valley. Každá lokalita ponúka rozmanité prekvapenia a vodičské výzvy, ktoré musíte pokoriť. Na cestách (a mimo nich) stretnete aj ostatných hráčov – tí môžu byť vhodnými parťákmi, ktorí sa pridajú do vašej vodičské „Crew“, alebo potenciálny budúci rivali. Toto je nový druh pretekania – v obrovskom svete s takmer neobmedzenými možnosťami.

Herné prvky:

  • Nikdy neriadite sami – Prepínajte plynule medzi hrou jedného a viacerých hráčov a vybudujte svoju štvorčlennú Crew. Vzájomnou pomocou, či intenzívny rivalitou. Či už je potom vaším cieľom prepadnutí konvoja, či útek pred políciou, vždy to s priateľmi bude úžasný zážitok.
  • Rozmanité ihrisko s obrovským záberom – Prakticky celé Spojené štáty sú vaším pretekárskom ihriskom – všetky cesty a všetko medzi nimi. Vyskúšate každý druh terénu, či už sú to ulice veľkomiest, predmestí, kopce, kukuričná polia, kaňony, púštne duny, alebo dokonca pretekárske trate.
  • Zážitok pokračuje, nech už ste kdekoľvek – Pokračujte v hraní na tabletu (iOS, Android) a na webe. Sledujte výkony vašich priateľov a Vytúúúúňte svoju káru predtým, než sa vydáte lámať ďalšie rekordy. Môžete tiež svojou Crew zadávať úlohy. Tie vám vynesú prídel skúsenostných bodov a súčiastok.
  • Pripravte sa na ďalší džob – Prepracovaný tuningový systém kombinujúci hĺbku s jednoduchosťou vám umožní zbierať súčiastky, ktoré zlepšia vzhľad, alebo výkon vášho auta. Môžete tak prispôsobiť vozidlo vášmu vodičskému štýlu.