Tefal Súprava riadu 11 ks Duetto+ G732SB55

Tefal Súprava riadu 11 ks Duetto+ G732SB55

Akcia
Súprava nerezových hrncov Duetto+ značky Tefal vám ušetrí v kuchyni veľa času. Riad je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s praktickými prvkami ako je pokrievka s okrajom pre cedenie alebo vylievacie náustky hrncov pre bezproblémové a čisté vylievanie. Celý popis
161,99 €
Vrátane DPH
Tovar od predajcu MALL
Nízka cena overená
Pravidelne overujeme viac než 100 000 produktov a upravujeme cenu tak, aby ste u nás mohli nakúpiť najlacnejšie.
Platí do 31.1.2023 alebo do vypredania

Na sklade 5+ kusov

31.1.2023 na vašej adrese
 
Kód: 1397889

Recenzie (0)

Petra J.
29.1.2021
Overený nákup
Su perfektne. Lahucke, skvele sa v nich vari. Odporucam.
Mariana T.
13.1.2021
Overený nákup
Vyborna cena, kvalitne hrnce, vnutri mierka, expresne rychle dodanie
Autor si prial zostať v anonymite
16.11.2021
Overený nákup
Super kvalita, dobre sa v nichh vari
kvalita
ciselnik vnutri hrnca
veko ma zabudovane sitko
kvoli veku sa tahsie pomestia do umyvacky
Autor si prial zostať v anonymite
18.8.2021
Overený nákup
Po prvnim unyti fleky, ale je to jen esteticka zakezitost i v navodu o nich pisou. Jinak zatim spokojenost, usi nepali 👍
Veronika T.
21.2.2022
Overený nákup
Po ani ne měsíci používání se na dně hrnců objevily vypálené ťupky... kvalita opravdu hrozná. Nádobí vracím ... zklamání vypadá pěkně ale to je tak vše. Jediné co je z té sady bez problémů je pánvička, která má teflonový povrch.
Autor si prial zostať v anonymite
20.12.2021
Overený nákup
Skvelá kvalita za rozumnú cenu
Petra Z.
8.12.2021
Overený nákup
Splnilo to mé očekávání 👍
Jana H.
3.1.2021
Overený nákup
Vyrobeno v Číně, budu reklamovat, 3 hrnce nemají úplně rovné dno, nesedí na sklokeramické desce - únik energie. V poklicích se drží v drážce nečistoty a zbytky jídla. Po jednom vaření fleky na dně. Úplně mi nevyhovují velikosti a objemy hrnců. Poklice nevložíte do myčky do drážek pro talíře, mají vysoké okraje. Od značky Tefal, bych čekala víc.
Autor si prial zostať v anonymite
22.12.2020
Overený nákup
Som veľmi spokojná!
Autor si prial zostať v anonymite
17.1.2023
Overený nákup
Super nádobí, už jednu sadu Tefal máme a tuto sadu jsme kupovali mamce, protože jsme s Tefalem opravdu spokojeni.
Výborné poklice s okrajem pro cezení
Autor si prial zostať v anonymite
14.1.2023
Heureka recenzie
Zatím bez zabarvení, všechny litráže až do cca 6 litrů, poklice a velké žlábky v hrncích na dobré vylévání či cezení. Neskladnost poklic, cena, pokud seženete levné hrnce funkční tak udělají stejnou p…
Autor si prial zostať v anonymite
12.1.2023
Overený nákup
Pěkné provedení, zatím používáno krátce a i tak zatím žádné zabarvení, rysky v litrech, dva velké vylévací žlábky naproti sobě, v poklicích dvoje otvory větší a menší na páru a cezení, jedna malá dírka na odvod páry ve skle poklice, poklice vyšší a proto i hůře skladné, všechny potřebné litráže hrnců až do 6 litrů, pánev v této sadě vyšla na jen cca 350 kč.
viz.recenze
horší skladnost vyšších poklic-
Milos D.
1.1.2023
Overený nákup
Super nádoby,spokojenost odporucam.
Autor si prial zostať v anonymite
27.12.2022
Overený nákup
Super už len kuchárku
Katarína K.
15.12.2022
Overený nákup
Super