Značka
Cena
Štítok
Dostupnosť
Predajca
Forma
Materiál
Plech
Farba
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
- ×ZnačkaBelis
Tradičný smaltovaný plech na pečenie
rozmery: 29 × 23 × 5 cm
Vyznačuje sa dlhou životnosťou vďaka kvalitnému smaltovanému povrchu. Pečenie v našich smaltovaných plechoch je najzdravší možný spôsob pečenia, pretože de facto pečiete na sklenenom povrchu. S našimi smaltovanými plechmi na pečen
môžete mať 24.09 - 25.09
Plech na pečenie Belis Sfinx 36,5×29,5×5 cm
Radi pečiete? Preto ak radi pečiete, určite vám nesmie chýbať hlboký plech na pečenie BELIS Sfinx. Tradičný smaltovaný plech na pečenie. Vyznačuje sa dlhou životnosťou vďaka vysoko kvalitnému smaltovanému povrchu.
môžete mať 25.09
BELIS – Plech smalt 29×23×5cm Belis
môžete mať 02.10
BELIS – Plech hlboký smalt 26×5×34cm
môžete mať 02.10
BELIS – Plech hlboký smalt 29×4,5×42cm
môžete mať 02.10
Vonkajšie rozmery 32 × 20 cm Vnútorné rozmery 25 × 17 cm Výška (1 pekáč) 6,5 cm Výška (2 nádoby na pečenie) 13 cm Hrúbka plechu 0,8 mm
Naše smaltované formy na pečenie sa stali synonymom kvalitného pečenia. Je to vďaka dlhoročnému vývoju a zdokonaľovaniu, ktoré sa začalo pod značkou SFINX.
môžete mať 24.09 - 25.09
výška: 13 cm vnútorné rozmery 30 × 17 cm vonkajšie rozmery 37 × 22 cm
Obojstranne smaltovaný oceľový riad. Určené na pečenie vo všetkých typoch rúr okrem mikrovlnných rúr. Tento tradičný smaltovaný pekáč má vnútorný rozmer 30 cm.
môžete mať 24.09 - 25.09
vnútorné rozmery (D x Š): 35 × 24 cm výška: 13,5 cm hrúbka plechu 1,2 mm hladký
Smaltovaný plech na pečenie so špeciálnym rastrovaným dnom, ktoré je veľkou výhodou pri pečení mäsa.
môžete mať 24.09 - 25.09
vnútorné rozmery (D x Š): 35 × 24 cm výška: 12,5 cm hrúbka plechu 1,2 mm vlna
Smaltovaná panvica na pečenie so špeciálnym rastrovaným dnom, ktoré je veľkou výhodou pri pečení mäsa.
môžete mať 24.09 - 25.09
vnútorné rozmery (D x Š): 40 × 26 cm výška: 15 cm hrúbka plechu 1,2 mm vlna
Smaltovaná panvica na pečenie so špeciálnym rastrovaným dnom, ktoré je veľkou výhodou pri pečení mäsa.
môžete mať 24.09 - 25.09