Kela Čokoládové fondue PRALINÉ 7 ks (KL-66398)

Akcia

Akcia platí do 31.08.2017 alebo do vypredania zásob.

Kela Čokoládové fondue PRALINÉ 7 ks (KL-66398)

Elegantné čokoládové fondue PRALINÉ, ktoré je vyrobené z keramiky. Sada obsahuje misku so stojanom, oválny podnos a štyri fondue vidličky, ktorých rukoväte sú farebne odlíšené. Fondue spestria bežné stolovanie. Celý popis

22.16
5 8
Značka: Kela Kat. číslo: 487006

22,16 € vrátane DPH

Na sklade MALL – môžete mať už 24.7.

Kedy bude tovar u vás?

Tovar je na sklade v našom distribučnom centre a teda pripravený na okamžitú expedíciu k vám.

Doručenie dopravcom: 25.07.2017
Osobný odber: 24.07.2017

Dopravca: Uvedený termín platí pre Expresnú dopravu, pri objednaní do 9.00 h. Pokiaľ zvolíte Dopravu zadarmo, tovar Vám doručíme do 2 – 3 nasledujúcich pracovných dní.
Osobný odber: Pri odoslaní objednávky do 19:00 h Vám tovar doručíme už nasledujúci pracovný deň.

6 užívateľských recenzií

Hodnotenie: 5
  • Miroslav Z., Šamorín

v pohode

Hodnotenie: 4
  • Ivana P., Bratislava

Dobrý nápad ako maškrtiť. Chýbajú len nejaké recepty, resp. nápady.

Hodnotenie: 5
  • Ivana M., Přelouč

Splnil očekávání. Velká spokojenost. Iva

Všetky recenzie

Popis

Popis produktu

Čokoládové fondue PRALINÉ

  • v miske rozpustíme čokoládu (ak je príliš hustá, zriedime ju trochou mlieka)
  • na vidličky napichujeme kúsky ovocia (kivi, banány, jahody, jablká, marhule, apod) a máčame ich v čokoláde
  • 7 dielna sada
  • materiál:
    • fondue: keramika
    • vidličky: nerez oceľ a plast
  • rozmery:
    • miska: priemer 10 cm
    • tácka (dĺžka x šírka): 29×17 cm

Z histórie fondue

  • fondue je spôsob prípravy pokrmu pochádzajúce zo Španielska (tu vzniklo v 18. storočí)
  • pôvod pokrmu si nárokujú okrem Švajčiarov aj Francúzi
  • slovo fondue (čítame správne fondy) znamená taviť (v klasickej francúzskej kuchyni je toto slovo vyhradené pre tavený pokrm, prevažne so syrom)
  • pôvodne sa jednalo o ohrievanú misu so zmesou syrov (najmenej dvoch druhov) a vína
  • vo vínovo-syrovej zmesi sa potom namáčalo pečivo, aby zmäklo

Voliť môžeme medzi syrovým, čokoládovým alebo masovým fondue

  • dnes existuje fondue v rôznych podobách
  • okrem syrovej omáčky (najčastejšie sa v tomto prípade používa ementál, čedar, parmezán alebo gouda) môžeme použiť omáčku sladkú (napríklad z rozpustenej čokolády), kyslú alebo z mäsového vývaru
  • v omáčkach môžeme namáčať nielen chlieb a ďalšie pečivo, ale aj mäso, ryby, morské plody, ovocie (kivi, banány, jahody, jablká, marhule, slivky) či zeleninu (uhorky, cibuľky, čalamádu , naložený cesnak)
  • prílohy sa vždy podávajú v malých miskách

Z našej ponuky sa ďalej môžete inšpirovať tu:


Parametre

Parametre produktu %1% %2%