Značka
Cena
Dostupnosť
Predajca
Typ potraviny
Hmotnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
- ×DostupnosťNa sklade
Hľuzovkové maslo s kúskami bielej hľuzovky je veľmi ľahko použiteľný výrobok, ktorý sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej univerzálnosti je to výrobok vhodný pre všetky typy kuchýň.
môžete mať 25.09 - 26.09
Hľuzovkové maslo s kúskami čiernej hľuzovky je veľmi ľahko použiteľný výrobok, ktorý sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej univerzálnosti je to výrobok vhodný pre všetky typy kuchýň.
môžete mať 25.09 - 26.09
Parmezánový krém s bielou hľuzovkou je vďaka svojej jemnej chuti ideálny na rôzne druhy jedál. Je to jeden z produktov, ktoré naši zákazníci najviac oceňujú: oceňujú ho profesionálni kuchári aj nadšenci, ktorí prišli k hľuzovkám po prvýkrát.
môžete mať 25.09 - 26.09
Porcini krém s bielou hľuzovkou je produkt, ktorý sa dá kombinovať s rôznymi pokrmami. Spotrebitelia ho na trhu vysoko oceňujú a je to výrobok, ktorý sa môže používať priamo z nádoby.
môžete mať 25.09 - 26.09
Hľuzovkové maslo s kúskami bielej hľuzovky je veľmi ľahko použiteľný výrobok, ktorý sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej univerzálnosti je to výrobok vhodný pre všetky typy kuchýň.
môžete mať 25.09 - 26.09
Hľuzovková pasta z čiernej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 25.09 - 26.09
Cherry paradajky Pachino I.G.P. sú malé, zrelé a majú dobrú kyslosť v pomere k obsahu cukru, vďaka čomu sú ideálne na prípravu omáčok. Spracovanie zostalo rovnaké ako to, ktoré si miestni obyvatelia tradične odovzdávali po celé generácie. Autenticita, čerstvosť surovín a prísne kontroly zaručujú naj
môžete mať 24.09 - 25.09
Cestoviny so sardinkami (Pasta con le Sarde) sú typickým sicílskym jedlom. Hlavnými zložkami sú sardinky a divý fenikel.
môžete mať 24.09 - 25.09
Určená na prípravu pokrmu, ktorý v sebe zahŕňa všetku jednoduchosť, chuť a vôňu stredomorskej kuchyne. Podľa tradície sa táto omáčka vyrába z čiernej tekutiny obsiahnutej vo vaku sépie, ktorý je jej obranným prostriedkom v mori.
môžete mať 24.09 - 25.09
Paradajková omáčka s amberjackom (Seriola dumerili) je autentický sicílsky výrobok, ktorý prináša na stôl pravú a lahodnú chuť ostrova. Výnimočne sa podáva na plátku opečeného chleba s kvapkou extra panenského olivového oleja ako jednoduchý, ale veľmi chutný predkrm.
môžete mať 24.09 - 25.09
Táto omáčka na cestoviny, ktorá je klasikou na sicílskych rodinných stoloch, vám poskytne skutočne úžasnú chuť, ktorá ohromí aj tie najjemnejšie chuťové bunky. Vyrába sa ručne podľa tradičných sicílskych receptov, bez konzervačných látok, škrobov a len z mečiara a produktov najvyššej kvality.
môžete mať 24.09 - 25.09
Ragú, aké ste ešte neochutnali. Hlavnú úlohu v ňom nehrá mäso, ale ryba. Ragú z tuniaka Adelfio vzniklo spojením tradície s vôňou a chuťou sicílskeho mora. Ragú je ideálne na hlavné jedlo s výraznou chuťou.
môžete mať 24.09 - 25.09