Yenkee Batoh na notebook TARMAC 3v1 15.6, YBB 1522GY

Yenkee Batoh na notebook TARMAC 3v1 15.6, YBB 1522GY

Elegantný a praktický konvertibilný batoh TARMAC pre notebooky do 15.6" môže byť použitý ako batoh, brašna, alebo messenger. Je vhodný pre pracovné alebo bežné každodenné použitie. Celý popis
48,33 €
Vrátane RP a DPH
28 €
-42%
Tovar od predajcu MALL
od 36,45 €

Na sklade 5+ kusov

18.8.2022 k osobnému odberu
Predajne
 
18.8.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 
Kód: 1104968

Recenzie (0)

Josef F.
13.4.2022
Overený nákup
Supr batoh za dobrou cenu
- kompaktni, nenosite na zadech “nůši”
Autor si prial zostať v anonymite
8.10.2021
Overený nákup
Prakticky, funkcny, dobre vyzera
Michal R.
3.10.2021
Overený nákup
Naprosto úžasná batoh - taška, na notebook. Kvalitní materiály a velmi kvalitní provedení. Možnost změny batohu na klasickou tašku - schováním ramenních popruhů.
Autor si prial zostať v anonymite
28.9.2021
Overený nákup
Pekne sadlo na 15 palcový notebook + pár ďalších vecí. Praktický a nie je zbytočne veľký.
Erika B.
28.4.2021
Overený nákup
Batoh je kvalitný, variabilný. Veľká spokojnosť.
Michal S.
13.4.2021
Overený nákup
Pekny batoh. Lehky, pekne zpracování. Super ma moznosti - batoh/pres rameno... za me super.
Petr B.
15.3.2021
Overený nákup
standardní combo batoh, teprve čas ukáže kvalitu provedení.
Vadim E.
22.2.2021
Overený nákup
Very nice.
Ivana V.
9.12.2020
Overený nákup
Skvělý batoh na notebook za dobrou cenu.
Autor si prial zostať v anonymite
23.11.2020
Heureka recenzia
Vypadá velmi dobře, účelně, byl za super cenu
Autor si prial zostať v anonymite
17.11.2020
Overený nákup
Parádní pevný a stylový batoh na 15.6 ntb. Není příliš hluboký, ale to je v souladu s popisem
Styl
Pevnost
Autor si prial zostať v anonymite
11.10.2020
Heureka recenzia
3v1 - batoh, kufřík, taška na rameno Praktické poutko na připevnění ke kufru na kolečkách
Dost malý, moc věcí se do něj nevejde, ale to není cílem, je to taška na notebook, ne batoh na všechno.
Lucie V.
19.5.2020
Overený nákup
Praktická taška do práce. Vejde se notebook i svačina.
Radka L.
22.2.2020
Overený nákup
Výborný výrobek. Vlezou se tam v případě nouze 2 ntb. Přední kapsa prostorná i pro potřeby ženy. Jsem s ním velmi spokojená.
František S.
21.2.2020
Overený nákup
Za mě výborný. Není velký, vypadá dobře a kvalitně. Změna z batohu na brašnu a naopak je rychlá a funkční.