Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 15 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do tep
môžete mať 07.05
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú
môžete mať 07.05
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú
môžete mať 07.05
Vykosťovací nôž s rosewood rukoväťou a dĺžkou čepele 12 cm.
môžete mať 07.05
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife 5.6508.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou žltej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedaj
môžete mať 07.05
Sťahovací nôž s modrou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpov
môžete mať 07.05
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife Safety Grip 5.6603.15M je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S flexibilnou čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou čiernej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do
môžete mať 07.05
Vykosťovací nôž s drevenou rukoväťou a dĺžkou čepele 15 cm.
môžete mať 07.05
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú požiadavk
môžete mať 07.05
Mäsiarsky nôž so širokou špičkou, fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 18 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterili
môžete mať 07.05
Mäsiarsky nôž Victorinox Butcher Knife Black Fibrox 5.7403.31 sa využíva k predbežnému spracovanie mäsa. Je určený na rezanie kostí, šliach a taktiež chrupaviek. So širokou špičkou čepele s dĺžkou 31 cm, fibroxovou rukoväťou čiernej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné
môžete mať 07.05
Sťahovací nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpo
môžete mať 07.05
Vykosťovací nôž Victorinox 5.8401.14 z kolekcie Swibo má ergonomicky tvarovanú rukoväť žltej farby z polypropylénu, s pohodlným úchopom a jednoduchou manipuláciou. Vyhotovený bez mikropórov a k čepeli pripevňovaný zatavením, vďaka čomu poskytuje optimálnu hygienickú ochranu. Je možné ho steriliz
môžete mať 07.05
Vykosťovací nôž Victorinox Swibo Boning Knife Normal Edge Yellow je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. Zúžená čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 16 cm z nehrdzavejúcej ocele, je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. Rukoväť je ergonomicky
môžete mať 07.05
Vykosťovací nôž s polypropylénovou rukoväťou a dĺžkou čepele 18 cm. Kuchynské nože kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením
môžete mať 07.05
Sťahovací nôž stredne flexibilný s polypropylénovou rukoväťou a dĺžkou čepele 13 cm. Kuchynské nože kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli prip
môžete mať 07.05
Sťahovací nôž flexibilný s polyprénovou rukoväťou a dĺžkou čepele 13 cm. Kuchynské nože kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované za
môžete mať 07.05
Vykosťovací nôž Victorinox Swibo Boning Knife Normal Edge Yellow je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. Flexibilná zúžená čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 16 cm z nehrdzavejúcej ocele, je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. Rukoväť je
môžete mať 07.05
Vykosťovací nôž Victorinox Swibo Boning Knife Normal Edge Yellow je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. Rovná čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 16 cm z nehrdzavejúcej ocele, je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. Rukoväť je ergonomicky t
môžete mať 07.05
Kuchársky nôž s polypropylénovou rukoväťou a dĺžkou čepele 20 cm. Kuchynské nože kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením,
môžete mať 07.05
Nárezový nôž s polypropylénovou rukoväťou a dĺžkou čepele 13 cm. Kuchynské nože kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením,
môžete mať 07.05
Filetovací nôž Victorinox Swibo Fish Filleting Knife s ergonomicky tvarovanou polypropylénovou rukoväťou žltej farby, ktorá sa pohodlne drží. Rukoväte sú bez mikropórov, k čepeli pripevňované zatavením. Je možné ich sterilizovať až do teploty 120°C a umývať v umývačke riadu.
môžete mať 07.05
Špeciálny nôž na syr Victorinox Cheese Knife je ideálny na krájanie syra, vhodný do umývačky riadu. S brúsenou čepeľou s hladkou hranou so šírkou 16 cm. Má rukoväť z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý bol prielomovým pre Victorinox. Rukoväť možno sterilizovať do teploty 150°C a zodpovedá p
môžete mať 07.05
Obojručný nôž na syr Victorinox 6.1203.36 s obojručnou fibroxovou rukoväťou. Menšia verzia tohto noža je 6.1203.30.
môžete mať 07.05
Nixdorf v Čechách - zakladá Ignaz Rösler nožiarsky závod a kladie tak základný kameň podniku Rösler. Obchod od počiatku rozkvitá a už v roku 1811 sa podnik so 120 zamestnancami stal najväčším oceliarskym závodom monarchie. V roku 1815 nasleduje ďalší krok: Z provincie do ríšskeho hlavného mesta Viedne. O pár rokov neskôr - monarchie sa nachádza v poslednom ťažení a podnik je v roku 1908 predaný. Novými vlastníkmi sú Karl Bruckner, dedko dnešného majiteľa. Začiatkom 50. rokov expanduje prevzatím generálnych zastúpení rady zahraničných firiem, medzi inými aj známych švajčiarskych nožov VICTORINOX. V roku 1989 je založená česká pobočka Rösler Praha, ktorá sa stáva výhradným dovozcom produktov Victorinox do Českej Republiky.