Low carb zmes na chlieb s parmezánom a sušenými paradajkami na výrobu bezlepkového syrového chleba so sušenými paradajkami as nízkym obsahom sacharidov a cukrov (LOW CARB).
Vďaka bezlepkovej zmesi dokáže syrový bochník chleba upiecť aj začiatočník. Zmes obsahuje vyvážený pomer všetkých obľúbených Low carb potravín. Chlieb je možné upiecť aj v domácej pekárni. Pridáte iba polotučný tvaroh z vaničky a vajca. Nejedná sa o žiadnu náhradu parmezánu, ale ide o naozajstný syr.
- Rýchla a jednoduchá príprava.
- Vysoký obsah vlákniny.
- Hmotnosť chleba po upečení pri dodržaní návodu je cca 150 g.
Zloženie:Syr parmezán v prášku, zmes semienok v rôznom pomere: slnečnice, tekvica lúpaná, ľanové semienko, sezamové semienko, paradajky sušené (paradajky, soľ), ľanová múka zlatá, mandľová múka, psyllium, lahôdkový drozdový kameňom, soľ, pažítka, rasca drvená.
Ako používať:Rozšľahajte dve vajcia s polotučným tvarohom vo vaničke (125 g – polovica obsahu vaničky), pridajte obsah balenia a dôkladne premiešajte. Zmes nechajte 10 minút odležať a potom vytvarujte dva rovnaké bochníčky. Umiestnite na plech s papierom na pečenie a vložte do predhriatej rúry na 180 °C, po cca pätnástich minútach znížte teplotu na 160 °C. Celková doba pečenia je päťdesiat minút. Potom vyberte z rúry, uložte bochníčky na utierku a nechajte úplne vychladnúť. Chlieb je možné upiecť aj v domácej pekárni.
Balenie:125 g