0€
mesačne
Pestrec mariánsky sa získava z plodov rastliny pestrec mariánsky (Silybum marianum). Táto múka je známa svojimi zdravotnými účinkami, najmä vďaka obsahu silymarínu, ktorý má antioxidačné, protizápalové a hepatoprotektívne vlastnosti.
Použitie múky z pestreca mariánskeho:Zvyčajná denná dávka je jedna až dve čajové lyžičky. Môže sa pridávať do jedla alebo nápojov.
Recepty s bodliakovou múkou:1. Smoothie s bodliakovou múkouZloženie:
Postup:
Ingrediencie:
Postup:
Ingrediencie:
Postup:
Takto môžete ľahko zaradiť bodliakovú múku do svojho jedálnička a využiť jej zdravotné výhody.
Výživové údaje v 100 g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 302 kcal |
Tuky | 12,00 g |
z toho nasýtené | 2,70 g |
Sacharidy | 38,00 g |
z toho cukry | 2,00 g |
Vláknina | 41,00 g |
Bielkoviny | 17,00 g |
Soľ | 0,06 g |