Značka
Cena
Štítok
Dostupnosť
Predajca
Autor
ISBN
Formát
Hmotnosť
Počet strán
Vydavateľ
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Kuchárske knihy s poctivými a spoľahlivými receptami píše Jamie už 15 rokov, ale teraz by vás rád vzal o úroveň vy, na pomyselný x-ty stupeň.
môžete mať 15.05 - 17.05
Po úspechu Kuchárky Grand Tour prichádza Hannah Grantová s novou výživovou bibliou na celý rok, ktorá je nevyhnutnosťou pre všetkých vytrvalostných športovcov.
môžete mať 10.05 - 13.05
Pozeráš na krásne postavy iných ľudí as povzdychom si hovoríš: „Ach, keby aj ja mám toľko štestia mať takú postavu!?“ Krásne a zdravé telo však nie je otázkou štetia, ale voľby.
Momentálne nedostupné
Chceš zhubnúť? Bez jojo efektu? S dobrým jedlom? A hlavne už NAVŽDY? Ak je tvoja odpoveď jedno veľké a hlasné ANO, si náš človek!
Momentálne nedostupné
Variť na grile, to je pre mňa symbol voľnosti, sviežosti a stretávania sa s tými, ktorých mám rád.
môžete mať 15.05 - 17.05
Kniha od známeho gastroenterológa Petera Minárika, diabetologičky Barbory Zobokovej a výživovej poradkyne Evy Blaho je vítanou podporou pre pacientov trpiacich cukrovkou a ich príbuzných, ale aj pre ďalších záujemcov.
môžete mať 15.05 - 17.05
Grilovanie, aké ste ešte nezažili! V novej knihe Zdenka Pohlreicha nájdete vedľa stovky osvedčených receptov, doplnených a upravených, aj štyridsať úplne nových senzačných jedál.
môžete mať 15.05 - 17.05
Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť.
môžete mať 09.05 - 10.05
Kniha od známeho gastroenterológa Petera Minárika, diabetologičky Barbory Zobokovej a výživovej poradkyne Evy Blaho je vítanou podporou pre pacientov trpiacich cukrovkou a ich príbuzných, ale aj pre ďalších záujemcov.
Momentálne nedostupné
Po necelom roku vychádza druhá kuchárka Tehotného kuchára, ktorého na jeseň 2023 sleduje vyše 1,3 milióna fanúšikov naprieč sociálnymi sieťami.
môžete mať 15.05 - 17.05
Aktuálne 8. prepracované vydanie súboru „Receptúry teplých pokrmov“ – Jaroslav Runštuk a kol., ktoré takmer na 600 stranách predstavuje tradičné i moderné pokrmy predovšetkým českej kuchyne.
môžete mať 15.05 - 17.05
Prague Cuisine ponúka kulinársku cestu poznania toho najlepšieho, čo môže Praha ponúknuť od trendy bistier po fine dining.
Momentálne nedostupné