A-Data UD310 32GB, černý

A-Data UD310 32GB, černý

A-DATA UD310 s veľkosťou 32 GB. USB flash disk v miniaturnom prevedení je vhodný do každého zariadenia. Tento flash disk má výhodu s uzatváracím USB 2.0 konektora. Disk je v červenom prevedení. Celý popis
Tovar od predajcu MALL
25,96 €
Vrátane RP a DPH
8,80 €
-66%

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
Už zajtra na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 577084

Recenzie (0)

Miloš B.
14.12.2019
Overený nákup
Malinký.
Hana D.
18.10.2021
Overený nákup
mám již několikátý a spokojenost.
Tomáš J.
18.2.2021
Overený nákup
presne taky, aky som potreboval aby mi po zapojeni zaberal co najmenej miesta
Frantisek N.
23.11.2020
Overený nákup
SPOLOCNOST MALL MI TENTO TOVAR NEPOSLALA, ANI PO OPAKOVANEJ ZIADOSTI, NAPRIEK TOMU, ZE SOM ZAN ZAPLATIL. JE TO NESERIOZNA FIRMA, JE TO MOJ POSLEDNY NAKUP U NICH.
Róbert T.
14.11.2020
Overený nákup
Super
Autor si prial zostať v anonymite
27.10.2020
Heureka recenzia
funguje jak má
Veronika D.
24.8.2020
Overený nákup
k televizi :)
David V.
7.7.2020
Overený nákup
Já to používám na filmy když jedu na dovolenou. Pro svou velikost to občas hledám. Spokojenost.
Libor K.
4.2.2020
Overený nákup
Nefunguje v autě... Respektive asi neudrží dostatečně napětí a začne hrát vždy po nastartování motoru od začátku disku
Dušan S.
13.1.2020
Overený nákup
Spokojen
František G.
21.11.2019
Overený nákup
je to paráda
Lukáš M.
5.11.2019
Overený nákup
Disk je v pořádku
Malý
Autor si prial zostať v anonymite
27.4.2016
Overený nákup
usb je malinkaté ,nezabírá místo ,problém s vytahováním
Autor si prial zostať v anonymite
13.1.2015
Overený nákup
Co hodnotit, - parametry jsou dané, jde hlavně o trvanlivost a to se ukáže až časem. Výrobek má skutečně miniaturní rozměry a je vhodný zejména do přenosných zařízení, kde při neopatrné manipulaci by hrozilo vylomení.
Stanislav M.
25.2.2014
Overený nákup
Mé hodnocení je rozporné. Vyhovuje mi velikost, kapacita. Výrobek jsem si koupil k využití do automobilu a tady se mi poměrně často stává, že se USB jakoby odpojí a nehraje. Po nějakém čase opět začne hrát. Domníval jsem se, že to je otřesy auta, ale není.