Sacharidová zložka produktu Go Pro je tvorená izomaltulózou (palatinóza), ktorá tvorí 50% obsahu sacharidov produktu a je doplnená maltodextrínom a dextrózou.
O POUŽITÝCH NATÍVNYCH CFM SUROVINÁCH:
- CFM je prírodný, nechemický proces výroby srvátkového proteínu najvyššej kvality, filtrovaného na špeciálnom, vysoko technologicky vyspelom keramickom cross-flow filtri, ktorý je schopný dokonale odfiltrovať všetky nežiaduce zložky (ako je tuk, laktóza …) a izolovať čistú (panenskú) srvátkovú bielkovinu so zachovaním všetkých cenných primárnych mikrofrakcií, ako je beta laktoglobulín, alfa laktoglobulín, sérový albumín, imunoglobulín, obsah glykomakropeptidu, laktoferín, laktoperoxidáza, peptóny proteázy.
- CFM je čisto prírodný nechemický proces, pri ktorom nie sú používané žiadne pomocné chemikálie či rozpúšťadlá.
- CFM je najšetrnejša existujúca metóda výroby bielkovín, pretože surovina nie je vystavená žiadnym fyzikálnym veličinám, napr. cysokému tlaku, teplote, iónom.
- Iba samovoľne prechádza svojou vlastnou váhou cez keramické filtre.
- Vďaka tomu je finálny srvátkový proteín intaktný = nedotknutý ničím a nikým = tzv. panenský proteín (virgin proteín).
- Jeho štruktúra, zloženie bielkovín, vôňa, farba a chuť je prirodzená, ničím neovplyvnená a nezmenená, zostáva v pôvodnej prírodnej, tzv. natívnej podobe.
- CFM proces je vedľa zachovania všetkých cenných frakcií šetrný aj k minerálom.
- CFM proteín obsahuje viac vápnika, ako obsahujú proteíny vyrobené inými metódami, napr. iónovou výmenou, a tiež menej nežiaduceho sodíka.
Dávkovanie:
- závisí od telesnej hmotnosti, športovej aktivity a zloženae stravy
- 1 odmerka = 45 g
- odporúčame rozložiť dennú dávku (2 – 6 odmeriek) Go Pre 30 do 2 – 3 porcií, ktoré je vhodné konzumovať ako desiatu medzi jedlami
- v tréningové dni konzumujte Go Pre 30 prednostne po tréningu
Upozornenie:
- nenahrádza pestrú stravu
- nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy
- neprekračujte doporučené dávkovanie
Zloženie čokoláda:
- palatinóza (izomaltulóza) 50%, dextróza 25%, maltodextrín 25%, srvátkový proteínový koncentrát CFM (16,7% proteínové zložky), srvátkový proteínový izolát CFM (16,7% proteínové zložky) (bielkovinové frakcie obsahujúce: beta laktoglobulín 43 – 48%, alfa laktalbumín 14 – 18%, glykomakropeptidy 24 – 28%, imunoglobulín G 1 – 3%, hovädzie sérum albumín 1 – 2%, laktoferín <1%), enzymaticky hydrolyzovaný srvátkový proteín so stupňom hydrolýzy DH32 (16,7% proteínové zložky) (bielkovinovej frakcie obsahujú: beta laktoglobulín 4%, alfa laktalbumín 9%, imunoglobulíny 1%, bovínnej sérový albumín 4%, srvátkové proteínové frakcie s molárnou hmotnosťou 500 – 1000 Da 17%, srvátkové proteínové frakcie s molárnou hmotnosťou <500 kDa 65%), micelárny kazeín (16,7% proteínové zložky), 99% hovädzie proteínový izolát (16,7% proteínové zložky) (sprejovo sušený hovädzí vývar), vaječný albumín (16,7%
proteínové zložky), L-glutamín, enzymatický komplex: papaín, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrálne proteáza, lipáza
Zloženie vanilka:
- palatinóza (isomaltulóza), dextróza, maltodextrín, srvátkový proteínový koncentrát CFM (16,7% proteínové zložky) a srvátkový proteínový izolát CFM (16,7% proteínové zložky) (obsah bielkovinových frakcií: beta laktoglobulín 43 – 48%, alfa laktalbumín 14 – 18%, glykomakropeptidy 24 – 28%, imunoglobulín G 1 – 3%, bovínnej sérový albumín 1 – 2%, laktoferín menej ako 1%), enzymaticky hydrolyzovaný srvátkový proteínový koncentrát s najvyšším stupňom hydrolýzy DH 32 (16,7% proteínové zložky ) (obsah bielkovinových frakcií: beta laktoglobulín 4%, alfa laktalbumín 9%, imunoglobulín 1%, bovínnej sérový albumín 4%, bielkovinové frakcie srvátky s molárnou hmotnosťou 500 – 1000 Da 17%, bielkovinové frakcie srvátky s molárnou hmotnosťou <500 kDa 65% ), micelárny kazeín (16,7% proteínové zložky), 99% hovädzie proteínový izolát (16,7% proteínové zložky) (sprejovo sušený vývar z hovädzieho mäsa),
vaječný albumín (16,7% proteínové zložky), L-glutamín, komplex 7 enzýmov: papaín, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrálne proteáza, lipáza
Z našej ponuky Vás ešte môže zaujímať: