Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1195939

Biolit elektrický odparovač 45 nocí

Biolit elektrický odparovač 45 nocí

UPOZORNENIE:Biocídny prípravok
Biolit elektrický odparovač s tekutou náplňou hubí a odpudzuje komáre, pakomáre, pakomárce a iný malý hmyz. Používa sa predovšetkým v spálňach a iných obytných miestnostiach. Nepretržitá ochrana až 45 nocí (1 noc = až 10 hodín).
Celý popis
Už sa nepredáva
8,60 €
Tovar od: MALL
8,60 €
Vrátenie zadarmo cez Packetu
Iní predajci

Popis

BIOLIT elektrický odparovač 45 nocí

Vlastnosti

logo
  • UPOZORNENIE:Používajte biocídne prípravky bezpečne. Pred použitím si vždy prečítajte údaje na obale a pripojené informácie.
  • 45 nocí bez komárov
  • Biolit elektrický odparovač s tekutou náplňou hubí a odpudzuje komáre, pakomáre, pakomárce a iný malý hmyz.
  • Používa sa predovšetkým v spálňach a iných obytných miestnostiach
  • Nepretržitá ochrana až 45 nocí (1 noc = až 10 hodín)


Upozornenie: biocídny prípravok: ÁNO
Návod na použitie: Aktivujte odparovač s 30 minútovým predstihom. 1. Odstráňte uzáver (stlačiť a vyskrutkovať). Náplň zaskrutkujte/zatlačte do zaistenia do el. odparovača. 2. Otočte zástrčkou tak, aby náplň bola vo zvislej polohe. 3. Zasuňte el. odparovač do zodpovedajúcej zásuvky, až sa rozsvieti kontrolná dióda. Keď je náplň prázdna, odpojte odparovač od el. siete a vymeňte ju za novú. 4. Po použití odpojte odparovač od el. siete. Odparovač s náplňou udržujte vždy vo zvislej polohe. Odparovač umiestnite v smere prievanu k spiacemu človeku.
Skladovanie: 5–25°C
Vyrobené: CN
Výrobca / distribútor: SC Johnson
Zloženie: Obsahuje: destiláty (ropné), hydrogenované stredné. Účinná látka: 1,2 g prallethrinu v 100 g prípravku.
Objem/obsah/hmotnosť: 1+27ml
Predlekárska prvá pomoc: PRI POŽITÍ: Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM/lekára. NEVYVOLÁVAJTE zvracanie. PRI STYKU S KOŽOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla.
Trieda a kategórie nebezpečnosti: GHS09 Látky nebezpečné pre ŽP, GHS08 Látky nebezpečné pre zdravie, Nebezpečnosť pri vdýchnutí Kategória 1 Pri požití a vniknutí do dýchacích ciest môže spôsobiť smrť. Akútna toxicita pre vodné prostredie Kategória 1 Vysoko toxický pre vodné organizmy. Chronická toxicita pre vodné prostredie Kategória 1 Vysoko toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami
Signálne slovo: Nebezpečenstvo
H-vety (Štandardné vety o nebezpečnosti): (H304) Pri požití a vniknutí do dýchacích ciest môže spôsobiť smrť. (H410) Vysoko toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.
P-vety (Pokyny pre bezpečné zaobchádzanie) a ich kombinácie:  P101) Ak je nutná lekárska pomoc, majte po ruke obal alebo štítok výrobku. (P102) Uchovávajte mimo dosah detí. (P301+P310) PRI POŽITÍ: Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM/lekára. (P331) NEVYVOLÁVAJTE zvracanie. (P302+352) PRI STYKU S KOŽOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla. (P405) Skladujte uzamknuté.

Technické parametre

Aplikácia Elektrické
Pôsobenie proti lietajúcemu hmyzu
Objem 1+27ml
Typ elektrický odparovač

Odkazy

Na stiahnutie:
Bezpečnostný list