10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 20080568

Ruf Stabilizátor cheesecake

Ruf Stabilizátor cheesecake

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Cheesecake stabilizátor zajistí, že vám oblíbený moučník po vyjmutí z trouby nespadne a zachová si svůj tvar. Celý popis
Už sa nepredáva
1 €
1 €

Popis

Cheesecake je jedinečný tvarohový koláč, ktorý milujú azda všetci. Môžete ho pripravovať vďaka ingredienciám kedykoľvek po celý rok. Ale ktokoľvek, kto už pripravoval cheescake pozná hlavné úskalie: v rúre vyzerá skvelo, ale keď ho po pečení vyberiete, zdá sa, že úplne stráca vzduch.  Vidíte nevzhľadné miesta ktoré sa objavia uprostred a koláč sa vám zrúti. Stabilizátor cheesecake vám s týmto problémom pomôže a koláč už nikdy nebude padať. Na náplň tvarohového cheesecake budete ešte potrebovať: Na plnenie tvarohového koláča: 750 g nízkotučného tvarohu, 150 g cukru, 4 žĺtky, 4 vaječné bielky, 1 balenie vanilkového alebo Bourbon vanilkového cukru, 3 – 4 kvapky RUF citrónovej arómy, 250 ml mlieka (1,5 % tuku). Na cesto: 200 g múky, 1 čajovú lyžičku kypriaceho prášku, 75 g margarínu, 75 g cukru, 1 vanilkový cukor, 1 vajce. Príprava cesta:
Predhrejte bežnú rúru na 175 °C (ventilátor asi 160 °C) a do formy s pružinou (priemer 26 cm) položte papier na pečenie. Teraz zmiešajte múku s práškom do pečiva.  Pridajte margarín, vajce, cukor a vanilkový cukor do misy a krátko premiešajte pomocou elektrického ručného mixéra (hák na cesto). Potom pridajte múku a prášok do pečiva a vytvorte hnetené cesto. Vytiahnite cesto do formy, zatlačte ho k okrajom, aby vznikla 3 cm vysoká hrana. Príprava náplne:
Najprv oddeľte 4 vajcia a zbierajte bielky do samostatnej nádoby. Použite elektrický ručný mixér (šľahač) na zmiešanie vaječného žĺtka, nízkotučného tvarohu, cukru, vanilkového cukru a arómy do pečiva. Potom pridajte stabilizátor na cheesecake. Dobre premiešajte.
Potom rozšľahajte bielky na pevný sneh a pomocou špachtle pridajte do zvyšnej zmesi. Pridajte tvarohovú náplň na cesto, pečte asi 70 minút. Po pečení vyberte koláč z formy, nechajte ho vychladnúť na drôtenej mriežke.

 

Složení:
škrob, modifikovaný škrob, aróma Prášok sa pridáva do pečeného dezertu, aby po vytiahnutí z rúry nespadla., zmiešajte s 250 ml a 750 g tvarohu