Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1278835

Microsoft Surface Keyboard Sling, šedá (WS2-00021)

Microsoft Surface Keyboard Sling, šedá (WS2-00021)

Bezdrôtová bluetooth klávesnica s jednoduchým a elegantným dizajnom, dlhou výdržou batérie až 1 rok a s tichými klávesmi s nízkym profilom. Klávesnica podporuje šifrovaciu funkciu AES cez Bluetooth a disponuje multimediálnymi klávesmi a numerickou časťou. Rozmery 420,9 × 19,3 × 112,6 mm. Hmotnosť 419,3 g. US popisky kláves. Celý popis
Už sa nepredáva
94 €
Tovar od: MALL
94 €

Popis

Kľúčové vlastnosti:

Klávesnica Microsoft Surface Keyboard Sling (Gray)

Bezdrôtová bluetooth klávesnica s jednoduchým a elegantným dizajnom, dlhou výdržou batérie, samozrejmosťou klávesnice sú tiché klávesy s nízkym profilom, ktoré sú príjemné na dotyk a takmer nehlučné, čím zaisťujú oveľa väčšie pohodlie pri práci.

Tiché, citlivé klávesy s nízkym profilom

Elegantný dizajn týchto klávesov podobných klávesom notebooku vyzerá skvele a je veľmi pohodlný pri práci na klávesnici. Pohodlie práce s klávesnicou zvyšuje tiež optimalizovaná spätná väzba a spätná sila kláves, ktoré zabraňujú náhodnému stlačeniu klávesov a umožňujú vám pracovať plynule a konzistentne. Navyše tenký a elegantný dizajn klávesnice šetrí miesto a skvele sa vyníma na pracovnom stole.

Bezdrôtové pohodlie s Bluetooth

Klávesnica komunikuje s vašim počítačom bezdrôtovo pomocou Bluetooth 4.0 technológie. Vďaka Bluetooth pripojenia získate dokonalú slobodu bez obtiažnych a nevzhľadných káblov a to na vzdialenosť až 15 metrov vo voľnom priestore a až na 7 metrov v kancelárii.

Multimediálne klávesy a numerická časť

Pri pohľade na hornú časť klávesnice nemôžete prehliadnuť multimediálne klávesy, ktoré sú určené pre ľahký prístup k funkciám, ako je prehrávanie, pozastavovanie, rýchly posuv vzad či vpred a ovládanie hlasitosti. Okrem multimediálnych kláves iste uvítate, že je klávesnica vybavená aj numerickou časťou, vďaka ktorej bude písanie číslic pohodlné a rýchle. Ergonomický dizajn Každý hardvérový produkt spoločnosti Microsoft spĺňa náročné testovacie požiadavky, aby používateľom poskytoval špičkové pohodlie a výkon – ani u tejto klávesnice tomu nie je inak.

Podrobná špecifikácia:

Technické parametre:
  • Rozhranie: USB
  • Bezdrôtová: Áno
  • Bezdrôtová technológia: Bluetooth
  • Layout: US
Rozmery/váha
  • Hmotnosť [g]: 419,3
  • Šírka [mm]: 420,9
  • Výška [mm]: 19,3
  • Hĺbka [mm]: 112,6

Užitočné odkazy: