Bella Happy 5 Junior Big Pack (12-25 kg) 116 ks + darček naviac ZADARMO!

Bella Happy 5 Junior Big Pack (12-25 kg) 116 ks + darček naviac ZADARMO!

Darček
Akcia: Získajte extra zľavu 10 % po zadání kódu: BELLAPANDASK10  (akcia platí do 30.11.2021 alebo do vypredania zásob)
Pohodlné plienky pre deti od 12 do 25 kg. Absorpčné jadro je vybavenú vrstvou Magic Green, ktorá sa sfarbí v prípade potreby výmeny plienky. Elastické manžety zabraňujú pretečeniu.
Celý popis
Zadarmo darček v hodnote 3,90 €
Ochranné tvárové rúška - 30 ks
31,90 €
Vrátane DPH
24,90 €
0,21 €/ks
-21%
Doprava zadarmo
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
26.10.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 576672

Recenzie (0)

Autor si prial zostať v anonymite
31.5.2021
Overený nákup
U každé druhé pleny se doslova utrhne zapínání při sebemenším napnutí. Možná špatná šarže nebo nevím
Peter K.
25.5.2021
Overený nákup
Nalepovacie pasiky sa trhajú, polovica plienok sa vyhodila.....nekupujte!!!!
Autor si prial zostať v anonymite
14.4.2021
Heureka recenzia
Nižší cena Kvalitní
Věra P.
31.3.2021
Overený nákup
S kvalitou produktu jsem spokojená, plenky perfektně sají a vydrží celou noc. Vadí mi ale velikost - je zde uváděno do 25 kg. Dcera má 13 kg a je jí to akorát. Nedokážu si představit, že ji budou až bude mít přes 20 kg. Také rozdíl mezi velikostí 4 a 5 je minimální.
Viera B.
24.3.2021
Overený nákup
S
Simona J.
13.2.2021
Overený nákup
Poměr cena kvalita výborný
Kristína T.
5.12.2020
Overený nákup
Maximálna spokojnosť
Autor si prial zostať v anonymite
13.11.2020
Heureka recenzia
jako levnější varianta na denní nošení k Pampers
celou noc nevydrží
Natália B.
12.11.2020
Overený nákup
Splnia účel
Blanka J.
19.10.2020
Overený nákup
Od začátku kupujeme pouze plenky Bella Happy a jsme moc spokojeni. Příjemné, nesmrdí chemii a dobře padnou.
Barbora N.
16.9.2020
Overený nákup
Doporučuji, kvalita a dobrá cena
Marie K.
12.8.2020
Overený nákup
Spokojenost :)
Autor si prial zostať v anonymite
31.7.2020
Heureka recenzia
vše dle očekávání
Autor si prial zostať v anonymite
16.7.2020
Overený nákup
Za tuto cenu skvělé plenky. Neparfemované, lepítka drží, jen tak neprotečou. Jen velikostně úplně nesedí - při hmotnosti 10kg už volím vel. 5, menší omezují ohyb nožiček k bříšku a zařezávají se občas v tříslech (u průměrně baculatého dítka).
Autor si prial zostať v anonymite
6.7.2020
Overený nákup
👍