Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne

Scholl Velvet Smooth Pro

Scholl Velvet Smooth Pro

494 hodnotenia
Elektrický pilník Scholl Velvet Smooth Pro, vylepšená verzia svojho predchodcu Velvet Smooth Diamond, je vodotesný. Teda vhodný pre suchú aj mokrú pedikúru. Odstraňovač stvrdnutej kože poskytuje 2 rýchlosti rotácie brúsneho valčeka, ktorý účinne a bezpečne odstraňuje odumretú kožu na pätách. V neposlednom rade je jeho veľkou výhodou to, že funguje na vstavané dobíjacie batérie.
Už sa nepredáva
28 €
Tovar od: MALL
28 €

Popis

Hebké a krásne chodidlá bez námahy, už po jednom použití.

Vďaka svojej špeciálne navrhnutej rotačnej hlavici pre použitie za sucha aj mokra dokáže vašu stvrdnutú kožu okamžite odstrániť. Pilníkom jemne prechádzajte cez stvrdnutú kožu a uvidíte, ako ľahko sa odstraňuje.

Výhody:

  • Vodotesný
  • Systém s dvoma rýchlosťami
  • Dobíjací a bezdrôtový

Návod na použitie:

  1. Pred použitím si pozorne prečítajte všetky bezpečnostné pokyny a návod na použitie.
  2. Pred použitím pilník na chodidlá plne nabite.

Nabíjanie pilníka na chodidlá:

  1. Zapojte USB kábel do zástrčky, zástrčku zapojte do elektrickej zásuvky.
  2. Priložte pilník na chodidlá na dobíjaciu stanicu tak, aby sa guľaté body dotýkali. Uistite sa, že obe zariadenia sú úplne suché.
  3. Pri nabíjaní bude blikať zelené svetlo. Po kompletnom nabití bude zelené svetlo neprerušovane svietiť. Odpojte zástrčku z elektrickej zásuvky.

Obsah balenia: 1× vodotesný dobíjací pilník na chodidlá, 1× rotačné hlavice Wet & Dry, 1× dobíjacia stanica a kábel, 1× zástrčka.

Bežné použitie:

  1. Uistite sa, že je rotačná hlavica do pilníka na chodidlá bezpečne nasadená. Nepoužívajte bez pripojenej rotačnej hlavice. 2. Zariadenie zapnete a vypnete stlačením. Pre zmenu rýchlosti na pomalý alebo rýchly chod použite prepínač.
  2. Rotačnou hlavicou jemne prechádzajte cez stvrdnutú kožu a pokračujte až do dosiahnutia požadovanej úrovne hebkosti. Pokiaľ na pilník na chodidlá zatlačíte príliš silno, vypne sa. Utrite alebo opláchnite nadbytočnú odumretú kožu a nohy osušte.
  3. Naneste hydratačný krém a vmasírujte ho do svojich nádherne hebkých nôh.

Čistenie po použití: Pilník na chodidlá vypnite a opláchnite pod tečúcou vodou. Osušte ho čistou suchou utierkou a uchovávajte na chladnom a suchom mieste mimo dosahu detí.

Výmena rotačnej hlavice: Rotačnú hlavicu vymeňte, keď zistíte, že je menej účinná. Riaďte sa nižšie uvedenými krokmi a skontrolujte, že je pilník na chodidlá vypnutý. V tomto pilníku na chodidlá používajte iba rotačnú hlavicu Scholl Velvet Smooth Wet & Dry.-

Bezpečnostné pokyny: Len pre použitie na stvrdnutú kožu chodidiel. Pilník na chodidlá nepoužívajte na žiadne iné časti tela. Používajte ho len na určené účely. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nepoužívajte na rovnakom mieste po neprerušovanú dobu dlhšiu ako 3 až 4 sekundy. Pokiaľ dôjde k podráždeniu alebo nepríjemným pocitom, okamžite používanie ukončite. Nepoužívajte na popraskanú, boľavú alebo podráždenú kožu. Pri používaní produktu v mokrom prostredí vždy dávajte pozor na riziko pošmyknutia. Pilník na chodidlá neponárajte na dlhšiu dobu do vody. Batériu dobíjajte iba pomocou odpojiteľnej nabíjačky dodávanú s týmto zariadením. Pilník na chodidlá používajte len s dobíjacou stanicou, ktorá bola dodaná spoločne s produktom. Ak sa pilník na chodidlá nabíja, nepoužívajte ho.

Z našej ponuky Vás ešte môžu zaujímať: