Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Cestoviny vyrobené z najlepšej múky z tvrdej pšenice a prírodných ingrediencií, ako je špenát, paradajky, červená repa a kurkuma. Originálny tvar cestovín je potešením pre oči aj chuťové bunky.
môžete mať 24.05 - 27.05
Táto soľ sa stále zbiera starodávnou keltskou metódou. Jej sivá farba je spôsobená osobitným druhom ílu.
môžete mať 24.05 - 27.05
Saláma „nduja di Spilinga“ je typická kalábrijská saláma, ktorá sa nekrája na plátky, ale je roztierateľná. Je známa svojou krémovou konzistenciou a predovšetkým pikantnou chuťou vďaka veľkému množstvu chilli papričiek.
môžete mať 24.05 - 27.05
Hľuzovkové maslo s kúskami bielej hľuzovky je veľmi ľahko použiteľný výrobok, ktorý sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej univerzálnosti je to výrobok vhodný pre všetky typy kuchýň.
môžete mať 24.05 - 27.05
La Mieleria Rossi Noaro ponúka rôzne druhy korenia, ktoré sú rýchle a ideálne na dochutenie mäsa, rýb, cestovín alebo bruschetty. Okrem výberu ingrediencií a čerstvosti prípravkov sú výrobky uzavreté v praktických obaloch a ideálne na dochucovanie receptov a kompozícií.
môžete mať 24.05 - 27.05
Elegantná a kompaktná krabička, ideálny darček obsahujúci 4 historické výrobky Giuliano Tartufi.
môžete mať 24.05 - 27.05
Hľuzovková pasta z čiernej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 24.05 - 27.05
Sicílska morská soľ s čiernou hľuzovkou je veľmi jednoduchá prísada. Používa sa na zvýraznenie chuti hľuzoviek v každom pokrme, ktorý si vyžaduje solenie, a je vhodná ako náhrada bežnej soli.
môžete mať 24.05 - 27.05
Tento výrobok je svojou chuťou najbližšie k čerstvým hľuzovkám: je vhodný najmä pre tých, ktorí hľadajú výrobky vysokej kvality. Plátky sú veľmi jemné, chrumkavé, jemnej chuti a organolepticky vhodné najmä na záverečné zdobenie jedál.
môžete mať 24.05 - 27.05
Ide o najjemnejšiu a najcennejšiu časť tuniaka, ktorá pokrýva boky a brucho. Po 12 hodinách varenia a státia sa konzervuje a ochucuje olivovým olejom. Je mäkký a jemný na jazyku, ale veľmi chutný.
môžete mať 22.05 - 23.05
Filety z mečiara pripravené výlučne ručne, dusené a konzervované v olivovom oleji. Špeciálny výrobok s jemnou a lahodnou chuťou, ktorý si môžete vychutnať ako alternatívu tuniaka.
môžete mať 22.05 - 23.05
Tuniak stredomorský, všeobecne známy ako „Alletteratus Tuna“. Je rozšírený v Stredozemnom mori a bežne sa vyskytuje aj v talianskych pobrežných vodách. Dosahuje dĺžku 1 m a hmotnosť 6/7 kg.
môžete mať 22.05 - 23.05
Cherry paradajky Pachino I.G.P. sú malé, zrelé a majú dobrú kyslosť v pomere k obsahu cukru, vďaka čomu sú ideálne na prípravu omáčok. Spracovanie zostalo rovnaké ako to, ktoré si miestni obyvatelia tradične odovzdávali po celé generácie. Autenticita, čerstvosť surovín a prísne kontroly zaručujú naj
môžete mať 22.05 - 23.05
Buzzonaglia di Tonno (kúsky tuniaka) sú najmenej hodnotnou časťou tuniaka. Je to časť mäsa, ktorá sa nachádza najbližšie k bruchu a pod krkom a je tmavšia, pretože je viac prekrvená.
môžete mať 22.05 - 23.05
Bottarga z tuniaka je tradičná sicílska (ale aj sardínska) pochúťka. Ide o vrecúško obsahujúce solené, lisované a sušené ikry z tuniaka.
môžete mať 22.05 - 23.05
Cestoviny so sardinkami (Pasta con le Sarde) sú typickým sicílskym jedlom. Hlavnými zložkami sú sardinky a divý fenikel.
môžete mať 22.05 - 23.05
Určená na prípravu pokrmu, ktorý v sebe zahŕňa všetku jednoduchosť, chuť a vôňu stredomorskej kuchyne. Podľa tradície sa táto omáčka vyrába z čiernej tekutiny obsiahnutej vo vaku sépie, ktorý je jej obranným prostriedkom v mori.
môžete mať 22.05 - 23.05
Paradajková omáčka s amberjackom (Seriola dumerili) je autentický sicílsky výrobok, ktorý prináša na stôl pravú a lahodnú chuť ostrova. Výnimočne sa podáva na plátku opečeného chleba s kvapkou extra panenského olivového oleja ako jednoduchý, ale veľmi chutný predkrm.
môžete mať 22.05 - 23.05
Táto omáčka na cestoviny, ktorá je klasikou na sicílskych rodinných stoloch, vám poskytne skutočne úžasnú chuť, ktorá ohromí aj tie najjemnejšie chuťové bunky. Vyrába sa ručne podľa tradičných sicílskych receptov, bez konzervačných látok, škrobov a len z mečiara a produktov najvyššej kvality.
môžete mať 22.05 - 23.05
Ragú, aké ste ešte neochutnali. Hlavnú úlohu v ňom nehrá mäso, ale ryba. Ragú z tuniaka Adelfio vzniklo spojením tradície s vôňou a chuťou sicílskeho mora. Ragú je ideálne na hlavné jedlo s výraznou chuťou.
môžete mať 22.05 - 23.05
Čerstvé sardely sa starostlivo očistia, striedavo sa vrství s morskou soľou a ukladajú sa do drevených nádob nazývaných terzigni. Táto prvá fáza je zdĺhavá a musí sa čakať niekoľko týždňov. Potom sa z ančovičiek začne uvoľňovať tekutina, ktorá sa zbiera a bez filtrovania prelieva do špeciálnych drev
môžete mať 22.05 - 23.05
Paštéta z baklažánu je hustý, chutný krém, ktorý sa ľahko rozotiera, má tmavú a sýtu farbu. Táto lahodná paštéta sa vyrába zmiešaním varených baklažánov, ktoré jej dodávajú jemnú chuť a hladkú štruktúru.
môžete mať 24.05 - 27.05
Baklažány v oleji sú jednou zo špecialít, ktoré talianske babičky pripravovali v lete ako predjedlo alebo prílohu, alebo si ich v chladnejšom období vychutnávali s krajcami chleba. Ideálne ako predjedlo alebo príloha, vynikajúce ako príloha na sendviče, obložené chlebíčky a obložené misy.
môžete mať 24.05 - 27.05
Pikantná zeleninová zmes ideálna na ochutenie cestovín, ako náplň do sendvičov a obložených chlebíčkov, na sendviče, bruschetty a pizzu. Ideálna na predjedlá alebo na ochutenie prvých a druhých chodov mäsa, rýb a zeleniny.
môžete mať 24.05 - 27.05