Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Zelené olivy bez kôstok, ktoré môžete podávať na stôl ako aperitívnu prílohu alebo ako občerstvenie. Ideálne na ochutenie sendvičov, šalátov, cestovín, pizze alebo jednoducho na domáci chlieb.
môžete mať 13.06 - 14.06
Kalábrijská chilli omáčka je ideálna na dochutenie a okorenenie akéhokoľvek pokrmu. Je ideálna na dochutenie cestovín, ako náplň do sendvičov a obložených chlebíčkov, na sendviče, bruschetty a na pizzu. Je ideálna na predjedlá alebo na dochutenie prvých a druhých chodov mäsa, rýb a zeleniny.
môžete mať 13.06 - 14.06
Cime di Rapa (alebo Friarielli) je typická talianska poľnohospodárska zelenina. Táto rastlina, ktorá sa konzumuje najmä v južnom Taliansku, je mimoriadne bohatá na prospešné látky: vitamíny, železo, vápnik a fosfor.
môžete mať 13.06 - 14.06
Pikantnú hubovú zmes možno definovať ako explóziu chutí, pretože sa pripravuje z vybraných miestnych húb nakrájaných na kúsky, ochutených olejom, korením a chilli. Jedinečná a neodolateľná zmes húb vhodná na kanapky, crostini, bruschetty.
môžete mať 13.06 - 14.06
Skutočná explózia chutí! Pikantná zeleninová zmes ideálna na dochutenie cestovín, ako náplň do sendvičov a obložených chlebíčkov, na bruschetty a na pizzu. Ideálna na predjedlá alebo na dochutenie prvých a druhých chodov mäsa, rýb a zeleniny.
môžete mať 13.06 - 14.06
Z chilli papričiek sa stáva džem a vytvára zmes s neodolateľným kontrastom medzi sladkým a pikantným. Podávajte s čerstvým syrom – skutočný pôžitok pre chuťové bunky! Chilli džem je typický kalábrijský prípravok.
môžete mať 13.06 - 14.06
Diavolicchio je najštipľavejšia odroda čili papričiek typická pre Taliansko. Jej priemerná pálivosť je približne 80 000 až 100 000 SHU. Je ideálna na dochutenie akéhokoľvek pokrmu.
môžete mať 13.06 - 14.06
Len vybraná talianska paradajková dužina a chilli papričky pre milovníkov intenzívnych a pikantných chutí. Arrabbiata je omáčka na cestoviny s pikantnou chuťou, typická pre Lazio, najmä pre mesto Rím.
môžete mať 13.06 - 14.06
Taliansky chilli krém je ideálny pre milovníkov silných, intenzívnych a pikantných chutí. Je ideálny na predjedlá alebo na ochutenie prvých a druhých chodov mäsa, rýb a zeleniny.
môžete mať 13.06 - 14.06
V nátierke zo sušených paradajok sa spájajú dve typické ingrediencie talianskej kuchyne: paradajky a extra panenský olivový olej.
môžete mať 13.06 - 14.06
Červená paprička habanero je známa ako najštipľavejšia paprička na svete. Pestuje sa najmä v Mexiku a už niekoľko rokov sa pestuje aj v Kalábrii (južné Taliansko).
môžete mať 13.06 - 14.06
Nagamorich chilli je odroda Bhut Jolokia pôvodom z Indie, ktorá sa pestuje najmä v Bangladéši a už niekoľko rokov sa pestuje aj v Kalábrii (južné Taliansko). Naga Morich má veľmi vysoký stupeň pálivosti od 900 000 do 1 100 000 Scoville (SHU).
môžete mať 13.06 - 14.06
Chilli papričky Carolina Reaper alebo Carolina Reaper Smokin'Ed môžu vďaka svojej vysokej pálivosti dosiahnuť až 2 200 00° SHU (Scoville Heat Units). V roku 2013 bolo oficiálne vyhlásené za najštipľavejšie chilli na svete a zapísalo sa do Guinnessovej knihy rekordov.
môžete mať 13.06 - 14.06
Chilli paprička Trinidad Moruga Scorpion sa považuje za jednu z najštipľavejších papričiek na svete. Pochádza z oblasti Moruga na juhu Trinidadu a v súčasnosti sa pestuje aj v Kalábrii (južné Taliansko).
môžete mať 13.06 - 14.06
Sepia Serpent je veľmi pálivé chilli získané krížením T. Douglah a Trinidad Scorpion Butch Taylor. Výsledkom je extrémne pálivá tmavá okrúhla paprika, ktorú niektorí považujú za ešte pálivejšiu ako Carolina Reaper.
môžete mať 13.06 - 14.06
Táto marmeláda sa vyrába z najlepších talianskych citrónov. Je bohatá na kúsky ovocia.
môžete mať 13.06 - 14.06
Čučoriedkový džem Apicoltura Rossi sa vyrába z najlepších toskánskych čučoriedok a cukru. Džemy Rossi sa vyrábajú pomalým varením vo vákuovom hrnci podľa tradičných receptúr.
môžete mať 11.06 - 12.06
Tento džem sa vyrába z najlepších talianskych fíg. Je bohatý na kúsky ovocia.
môžete mať 13.06 - 14.06
Ideálna na natieranie na chlieb alebo na prípravu chutných krutónov podľa najlepšej toskánskej tradície.
môžete mať 13.06 - 14.06
Malinový džem Apicoltura Rossi sa vyrába z najlepších toskánskych malín a cukru. Džemy Rossi sa vyrábajú pomalým varením vo vákuovom hrnci podľa tradičných receptúr.
môžete mať 13.06 - 14.06
Táto marmeláda sa vyrába z najlepších horkých pomarančov. Je bohatá na kúsky ovocia.
môžete mať 13.06 - 14.06
Táto marmeláda sa vyrába z najlepších talianskych pomarančov. Je bohatá na kúsky ovocia.
môžete mať 13.06 - 14.06
Medy Rossi sú prírodné produkty, nie sú ochutené ani aromatické a produkujú ich včely, ktoré navštevujú polia s jedným kvetom. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 13.06 - 14.06
Slivkový džem Apicoltura Rossi sa vyrába z najlepších toskánskych sliviek a cukru. Pripravuje sa pomalým varením vo vákuovom hrnci a podľa tradičných receptov spoločnosti Rossi.
môžete mať 13.06 - 14.06