Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Ide o výrobok, ktorý sa chuťovo najviac približuje čerstvým hľuzovkám: je vhodný najmä pre tých, ktorí hľadajú výrobky vysokej kvality. Plátky sú veľmi jemné, chrumkavé, majú delikátnu chuť a organolepticky sú vhodné najmä na konečnú dekoráciu pokrmov.
môžete mať 13.06 - 14.06
Jemný krém s výraznou chuťou, zložený z cíceru a bielej hľuzovky. Typická kombinácia talianskych ingrediencií z rôznych regiónov.
môžete mať 13.06 - 14.06
Čierna hľuzovka vzácna starostlivo vybraná a konzervovaná vcelku v slanom náleve. Pre nadšencov, ktorí sa nechcú vzdať pôžitku z chuti jemných čiernych hľuzoviek ani mimo sezóny.
môžete mať 13.06 - 14.06
Čierna vzácna hľuzovková pasta 3% je jedným z najobľúbenejších produktov: jej typická hľuzovková a hubová chuť a jednoduché použitie z nej robia univerzálny produkt pre rôzne recepty.
môžete mať 13.06 - 14.06
Biela drahocenná hľuzovka mletá a koncentrovaná, zložená iba z drahocennej hľuzovky (Tuber magnatum Pico), pre nadšencov a profesionálov. Dôveryhodná alternatíva za čerstvú hľuzovku
môžete mať 13.06 - 14.06
Biela hľuzovka mletá a koncentrovaná, zložená iba z bielej hľuzovky (Tuber Aestivum Vitt), pre nadšencov a profesionálov. Dôveryhodná alternatíva za čerstvú hľuzovku.
môžete mať 13.06 - 14.06
Čierna drahocenná hľuzovka mletá a koncentrovaná, zložená iba z drahocennej hľuzovky (Tuber melanosporum Vitt), pre nadšencov a profesionálov. Dôveryhodná alternatíva za čerstvú hľuzovku
môžete mať 13.06 - 14.06
Hľuzovka čierna (Tuber melanosporum, Vittad.), prvotriedna, nasekaná a vložená do slaného nálevu. Má zaujímavý vizuálny efekt, vhodný pre nadšencov aj profesionálov, skvelá alternatíva k čerstvej hľuzovke.
môžete mať 13.06 - 14.06
Špecialita, ktorá je výsledkom harmonického spojenia sladkej chuti paradajok a nezameniteľnej chuti hľuzoviek. Tieto dve ingrediencie najlepšie reprezentujú taliansku kulinársku tradíciu.
môžete mať 13.06 - 14.06
Rizoto s čiernou hľuzovkou je jedným z najreprezentatívnejších jedál Made in Italy a vzniklo z vášne dvoch najkvalitnejších surovín: ryže Carnaroli a letnej hľuzovky.
môžete mať 13.06 - 14.06
Krémový jemný krém pripravený z 2 najjemnejších hľuzoviek: bielej hľuzovky (Tuber borchii, Vittad.) a bielej vzácnej hľuzovky (Tuber magnatum Pico). Pridanie Grana Padano zaručuje originálnu a gurmánsku chuť
môžete mať 13.06 - 14.06
Krémový jemný krém pripravený z 2 najjemnejších hľuzoviek: bielej hľuzovky (Tuber borchii, Vittad.) a bielej vzácnej hľuzovky (Tuber magnatum Pico). Pridanie Grana Padano zaručuje originálnu a gurmánsku chuť
môžete mať 13.06 - 14.06
Krémový jemný krém pripravený z 2 najjemnejších hľuzoviek: bielej hľuzovky (Tuber borchii, Vittad.) a bielej vzácnej hľuzovky (Tuber magnatum Pico). Pridanie Grana Padano zaručuje originálnu a gurmánsku chuť
môžete mať 13.06 - 14.06
Zemiakové Gnocchi s čiernou hľuzovkou sú jedným z najreprezentatívnejších jedál talianskej gastronomickej tradície, ktoré vzniklo spojením typických produktov tejto krajiny: bielych zemiakov a letnej hľuzovky. Vďaka svojej štruktúre a chuti sú dokonalé aj s lyžičkou masla a parmezánu.
môžete mať 13.06 - 14.06
Tento výrobok je svojou chuťou najbližšie k čerstvým hľuzovkám: je vhodný najmä pre tých, ktorí hľadajú výrobky vysokej kvality. Plátky sú veľmi jemné, chrumkavé, jemnej chuti a organolepticky vhodné najmä na záverečné zdobenie jedál.
môžete mať 13.06 - 14.06
Modrá soľ z Perzie s čiernou hľuzovkou je soľ na báze hľuzoviek, ktorá sa môže použiť do mnohých jedál a dodať im arómu alebo zvýrazniť ich chuť. Modrá soľ z Perzie je veľmi vzácna a jej zvláštna farba je spôsobená sylvínom, variantom kryštálovej mriežky sodíka.
môžete mať 13.06 - 14.06
Modrá soľ z Perzie s čiernou hľuzovkou je soľ na báze hľuzoviek, ktorá sa môže použiť do mnohých jedál a dodať im arómu alebo zvýrazniť ich chuť. Modrá soľ z Perzie je veľmi vzácna a jej zvláštna farba je spôsobená sylvínom, variantom kryštálovej mriežky sodíka.
môžete mať 13.06 - 14.06
Vločková soľ z Cypru s čiernou hľuzovkou je soľ na báze hľuzoviek, ktorá sa môže použiť do mnohých jedál a dodať im arómu alebo zvýrazniť ich chuť.
Momentálne nedostupné
Extra panenský olivový olej s Bianchetto hľuzovkou sa veľmi ľahko používa a dá sa kombinovať s mnohými jedlami, aby sa zvýraznila chuť hľuzoviek. PREMIUM KVALITA s veľkým množstvom chrumkavých plátkov hľuzoviek.
Momentálne nedostupné
Sušená hľuzovka čierna (Tuber Aestivum Vitt.), ktorá vznikla prirodzeným procesom dehydratácie, je pripravená na samostatné použitie alebo ako doplnok k čerstvým hľuzovkám či rôznym omáčkam.
Momentálne nedostupné
Táto jemná a nadýchaná soľ z vôd Stredozemného mora má jemnú vôňu.
Momentálne nedostupné
Unikátna ryža Acquerello odroda Carnaroli – zrelá 1 rok Acquerello je jediná biela ryža, ktorá dozrieva a má vlastné klíčky. Vďaka tomu má táto biela ryža rovnaké výživové vlastnosti ako hnedá ryža.
Momentálne nedostupné
Ručne vyrábané salámy s prídavkom kráľa vín, ceneného Barola. Podľa receptu, ktorý sa odovzdáva už po generácie, sa salámy konzervujú v oleji zo semien.
Momentálne nedostupné
Koncentrovaná smotana s výraznou chuťou. Venovaný milovníkom jesene a lesných plodov.
Momentálne nedostupné