Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
Nestíhate nakúpiť? Vyberajte produkty z kategórie Korenie, ochucovadlá online. Nákup vám môžu uľahčiť filtre najlacnejšie Korenie, ochucovadlá či výrobky najlepšie hodnotené ostatnými užívateľmi. Urobte si zásobu s MALL.SK.
- Objednaný tovar doručíme dnes alebo podľa vašich časových preferencií.
- Chcete si radšej vyzdvihnúť tovar sami a ušetriť za dopravu? Po celom Slovensku máme viac ako 1 500 výdajných miest.
- Platiť môžete online, v hotovosti alebo až za 50 dní s overeným účtom prostredníctvom služby MALL Pay.
- Produkty zo sekcie Korenie, ochucovadlá môžete vrátiť do 14 dní bez udania dôvodu.
- Nejasnosti ohľadom objednávky alebo iných služieb vám pomôže vyriešiť naša nonstop zákaznícka podpora.
Na MALL.SK ponúkame už viac ako 1 miliónov produktov!
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Kurkuma je korenie, ktoré možno nájsť aj pod názvom indický šafran. Má výraznú žltú farbu a silnú aromatickú vôňu, ktorá je preň typická.Prečo je taká farebná?
môžete mať 01.07
Čo majú spoločné perník a kari? Koriander – niektorí ho milujú, iní sa s jeho chuťou nevedia stotožniť. Napriek tomu, skôr než sa stanete jeho milovníkom alebo nie, mali by ste bezpodmienečne ochutnať jeho semená (botanicky správne: plody) a listy, pretože tie sa na jazyku vyvíjajú úplne inak.
môžete mať 01.07
Oregano – talianske kuchárske umenie by nebolo úplné bez tohto bylinného, korenistého, horkého a pikantného korenia. Stredoeurópania sa už od Talianov niečo naučili. Oregano radi používajú do zeleninových jedál alebo omáčok na cestoviny.
môžete mať 01.07
BIO zeleninový vývar bez kvasníc Rapunzel 160 g
môžete mať 01.07
Škorica je kôra škoricovníka, ktorá sa lúpe, suší a používa ako korenie. Jej zemitá, drevitá a zároveň sladká chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótom a koláčom. Veľmi dobre ladí aj so všetkými druhmi sušeného ovocia.
môžete mať 01.07
Libeček – „Polievkové korenie ala nature“. Klasická polievková stonka Libeček má bylinkovú vôňu so stopami anízu, citrónu a kvasníc. Jeho chuť pripomína zeler, ale je intenzívnejšia. Bolo by však chybou používať libeček len do polievok.
môžete mať 01.07
Rasca je korenie nemecky hovoriacich krajín. V Rakúsku, Nemecku a Švajčiarsku sa už používa na mnoho spôsobov. Kmín je najznámejší ako korenie na chlieb. Bravčové pečienky, kapusta a kyslá kapusta tiež žijú z jej štipľavej, horkosladkej arómy.
môžete mať 01.07
„12-bylinná soľ – "prenesie nás do iného sveta“ Túto jemnú, farebnú bylinnú zmes dopĺňa prírodná morská soľ.12-bylinná soľ je všestranná – môžete ňou ochutiť polievky, šaláty, omáčky, pečienky a mnoho ďalšieho.
môžete mať 01.07
Čo majú spoločné perník a kari? Koriander – niektorí ho milujú, iní sa s jeho chuťou nevedia stotožniť. Napriek tomu, skôr než sa stanete jeho milovníkom alebo nie, mali by ste bezpodmienečne ochutnať jeho semená (botanicky správne: plody) a listy, pretože tie sa na jazyku vyvíjajú úplne inak.
môžete mať 01.07
Bazalka je korenie, bez ktorého si len ťažko vieme predstaviť pesto na cestoviny. Už dlho je dobre stráženým tajomstvom talianskej kuchyne a používa sa do rôznych omáčok a zeleninových šalátov. S nakrájanými paradajkami a mozzarellou z nej vytvoríte chutný predkrm.
môžete mať 01.07
Korenie na pizzu a cestoviny – „kúsok talianskej dovolenky každý deň“ Korenie na pizzu a cestoviny je určené, ako už názov napovedá, na zjemnenie klasických talianskych jedál. Dodáva pizze, cestovinám a lasagniam chuť, ktorú je často ťažké nájsť mimo Talianska.
môžete mať 01.07
Intenzívna, sladká chuť anízu pripomínajúca sladké drievko je jedinečná, ale nie je vhodná pre každého. Človek ju buď miluje, alebo neznáša. V kuchyni sa aníz používa podobne ako fenikel na zjemnenie chleba, pečiva a koláčov.
môžete mať 01.07