Značka
Cena
Dostupnosť
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
- ×DostupnosťNa sklade
Hľuzovkové maslo s kúskami bielej hľuzovky je veľmi ľahko použiteľný výrobok, ktorý sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej univerzálnosti je to výrobok vhodný pre všetky typy kuchýň.
môžete mať 22.05 - 23.05
Hľuzovkové maslo s kúskami čiernej hľuzovky je veľmi ľahko použiteľný výrobok, ktorý sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej univerzálnosti je to výrobok vhodný pre všetky typy kuchýň.
môžete mať 22.05 - 23.05
Hľuzovkové maslo s kúskami bielej hľuzovky je veľmi ľahko použiteľný výrobok, ktorý sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej univerzálnosti je to výrobok vhodný pre všetky typy kuchýň.
môžete mať 22.05 - 23.05
Hľuzovkové perličky vznikajú veľmi sofistikovanou technikou. Pripomínajú tvar kaviáru, majú výraznú dekoratívnu silu a dôležitý vizuálny efekt.
môžete mať 22.05 - 23.05
Hľuzovkový krém s hľuzovkami je jedným z najobľúbenejších výrobkov: jeho typická hľuzovková a hubová príchuť a jednoduchosť použitia z neho robia univerzálny výrobok na rôzne recepty. Krémová konzistencia je ideálna na bruschetty, pizzu a toasty.
môžete mať 22.05 - 23.05
Parmezánový krém s bielou hľuzovkou je vďaka svojej jemnej chuti ideálny na rôzne druhy jedál. Je to jeden z produktov, ktoré naši zákazníci najviac oceňujú: oceňujú ho profesionálni kuchári aj nadšenci, ktorí prišli k hľuzovkám po prvýkrát.
môžete mať 22.05 - 23.05
Porcini krém s bielou hľuzovkou je produkt, ktorý sa dá kombinovať s rôznymi pokrmami. Spotrebitelia ho na trhu vysoko oceňujú a je to výrobok, ktorý sa môže používať priamo z nádoby.
môžete mať 22.05 - 23.05
„Tradícia a modernosť“ je motto Jeana Bruneta, majiteľa spoločnosti so sídlom vo francúzskom regióne Vysoké Pyreneje, ktorá sa už viac ako 100 rokov špecializuje na výrobu paštét a mäsových terín. Bez farbív, konzervačných látok a emulgátorov.
môžete mať 22.05 - 23.05
„Tradícia a modernosť“ je motto Jeana Bruneta, majiteľa spoločnosti so sídlom vo francúzskom regióne Vysoké Pyreneje, ktorá sa už viac ako 100 rokov špecializuje na výrobu paštét a mäsových terín. Bez farbív, konzervačných látok a emulgátorov.
môžete mať 22.05 - 23.05
Biela hľuzovka mletá a koncentrovaná, zložená iba z bielej hľuzovky (Tuber Aestivum Vitt), pre nadšencov a profesionálov. Dôveryhodná alternatíva za čerstvú hľuzovku.
môžete mať 22.05 - 23.05
Čierna drahocenná hľuzovka mletá a koncentrovaná, zložená iba z drahocennej hľuzovky (Tuber melanosporum Vitt), pre nadšencov a profesionálov. Dôveryhodná alternatíva za čerstvú hľuzovku
môžete mať 22.05 - 23.05
Hľuzovková pasta z bielej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 22.05 - 23.05