Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1338973

Microsoft Surface Go Type Cover Cobalt Blue, ENG (KCS-00033)

Microsoft Surface Go Type Cover Cobalt Blue, ENG (KCS-00033)

Microsoft Surface Go Type Cover, trackpad, akcelerometer, podsvietené klávesy, magnetický zámok. Kompatibilný s prístrojom Microsoft SurfaceGo. Farba: kobaltová. Anglické rozloženie kláves.
Už sa nepredáva
105,80 €
Tovar od: MALL
105,80 €

Popis

Kľúčové vlastnosti:

Prepracovaná: Klávesnica Microsoft Surface Go Type Cover

Klávesnica Microsoft Surface Go Type Cover, ktorá slúži aj ako ochranný kryt prístroja pred poškriabaním. Zastane aj funkciu podstavce.Klávesnice disponuje tiež lepšou stabilitou vďaka magnetickému upevnenie do podoby notebooku. Usporiadanie klávesov umožňuje rýchle a plynulé písanie. Touchpad poskytuje ešte lepšie ovládanie a navigáciu.

Plná náhrada notebooku

Klávesnica má nové rozloženie kláves s dostatočnými rozostupmi, vďaka tomu ešte viac zvýšite a zlepšíte výkon písania. Klávesnica je tiež veľmi robustný a zabezpečuje veľkú stabilitu. Magnetický ohyb si môžete nastaviť presne tak, ako potrebujete. Napríklad do pravého uhla, potom môžete pracovať s prístrojom na kolenách, v lietadle či na stole. Zariadenie je navrhnuté tak, že zabezpečuje jednoduchú inštaláciu a transformáciu tabletu do notebooku.

Osvetlené klávesy, ochrana a výkon

Klávesnica je vyrobená z vysokokvalitných materiálov. Na dotyk je mäkká, ale zároveň pevná a tichá pri písaní. K dispozícii je v mnohých farebných variantoch. Navyše sú klávesy podsvietené, takže môžete pracovať aj bez prídavného osvetlenia. Ak už klávesnicu nepotrebujete, môžete kryt ľahko zložiť a používať opäť zase len tabliet. Klávesy sú v tej chvíli automaticky vypnuté, zabraňuje sa tak náhodnému použitie. Ďalej klávesnice slúži aj ako ochranný kryt, stačí ho uzavrieť cez displej. Váš tablet je tak chránený pred poškriabaním.

Podrobná špecifikácia:

Technické parametre:
  • Layout: UK
Rozmery/váha
  • Hmotnosť [g]: 245
  • Šírka [mm]: 245
  • Výška [mm]: 8,3
  • Hĺbka [mm]: 175

Užitočné odkazy: