Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 640887

Akinu Caty kapsičky pre mačky v šťave Mix 13x (4 x 100g)

Akinu Caty kapsičky pre mačky v šťave Mix 13x (4 x 100g)

Kompletné krmivo pre dospelé mačky v podobe kapsičiek v šťave s hovädzím, teľacím, hydinovým mäsom a lososom. Výhodné balenie 13 x (4 × 100g) Celý popis
Už sa nepredáva
16,40 €
3,15 €/kg
Tovar od: MALL
16,40 €
3,15 €/kg

Popis

Mokré krmivo pre mačky je v dnešnej dobe nevyhnutným doplnkom k suchému krmivu (granulám) pre všetky plemená mačiek. Caty kapsičky sú skvelým spestrením ako pre mačiatka aj dospelé mačky. Ľahko a rýchlo sa otvárajú, porcia je už dávkovaná – každá kapsička obsahuje 100g šťavnatých a voňavých kúskov mäsa pre vaše štvornohých priateľov. Optimálne množstvo pridaných látok, ako sú vitamíny a vyvážený pomer tukov sú vhodnou potravou pre vašu mačičku na každý deň.

Multipack balenia je výhodné nielen pre vašu peňaženku, ale tiež ponúka viac príchutí vašej mačičke. Doprajte mu viac chutí a vôní v štyroch príchutiach, ktoré Caty multipack ponúka – kuracie, hovädzie, losos, teľacie.

Zloženie:

  • Výrobky zo suchozemských zvierat a vedľajšie produkty z nich získané (z toho min. 4% hovädzie/ hydinové/ teľacie/ losos); ostatné rastliny, riasy a výrobky z nich získané.

Analytické zložky:

  • hrubý proteín 7,5%, vláknina 0,3%, hrubé oleje a tuky 4%, hrubý popol 2%, vlhkosť 82% .

Kŕmny návod:

  • Dospelej mačke priemernej hmotnosti 4kg podávajte 3–4 kapsičky denne. Odporúčaná denná dávka je len orientačná, mala by zodpovedať momentálnej kondícii mačky, teplote prostredia, pohybovej aktivite a zdravotnému stavu. Podávajte ohriate na izbovú teplotu. Súčasne s kŕmením zaistite vždy prístup k čerstvej pitnej vode.