Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne

Microsoft 365 pre rodiny (6GQ-01550)

Microsoft 365 pre rodiny (6GQ-01550)

Predplatné sady aplikácií a služieb Microsoft 365 pre rodiny. Prémiové kancelárske aplikácie Word, Excel, PowerPoint, Outlook a umožní využívať tiež OneNote, Access (iba PC), Publisher (iba PC), Skype, Microsoft Editor a Microsoft Family Safety. Prístup na cloudové úložisko OneDrive s kapacitou 1 TB. Funkcia Osobný trezor a rozšírenými možnosťami zabezpečenia. Pre Windows, Mac, iPadOS, iOS a Android. Krabicová licencia na 1 rok až pre 6 užívateľov s možnosťou využívať jedným užívateľom až na 5 zariadeniach. Celý popis
Už sa nepredáva
99 €
Tovar od: MALL
99 €

Popis

Microsoft 365 Microsoft 365

Výkonná sada aplikácií a služieb Microsoft 365, ktoré vám pomôžu vytvárať, zdieľať, prepájať sa a spolupracovať s priateľmi a rodinou na webe a na zariadeniach Windows, MacOS, iPadOS, iOS a Android. Nový názov, nové výhody a rovnaká cena

Microsoft 365 pre rodiny (6GQ-01147)

  • Krabicová verzia
  • 1 až 6 osôb
  • Predplatné na 12 mesiacov
  • PC, Mac a mobilné zariadenia
  • Prémiové aplikácie s poslednými aktualizáciami
  • 1 TB cloudové úložisko OneDrive vrátane Osobného trezoru na osobu
  • Rozšírené zabezpečenie
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre rodiny

Nový názov

Kancelársky balík Microsoft 365 vám ponúka výkonné funkcie novej umelej inteligencie (AI), bohatý obsah, neustále sa rozrastajúci katalóg prémiových šablón v aplikáciách Word, Excel a PowerPoint, a radom cloudových možností. Nový Microsoft 365 vám umožní lepšie písať, moderovať, navrhovať, spravovať vaše financie, a prehĺbiť spojenie s rodinou, priateľmi a kolegami. Bohaté možnosti sa budú neustále rozširovať a vy získate vždy niečo navyše.

Microsoft 365

Inteligentný asistent Microsoft Editor

Využite naplno možnosti inteligentného asistenta Microsoft Editor, služby založenej na umelej inteligencii, s ktorým budete lepšie písať, a to vo viac ako 80 jazykoch. Získate prístup k pokročilým gramatickým a štýlovým úpravám, vďaka ktorým budete písať stručnejšie a jasnejšie. S týmto nástrojom budú chyby v pravopisu minulosťou aj online.


Inteligentný asistent Microsoft Editor

1 TB miesta pre všetko čo máte radi a je dôležité

Súčasťou služieb Microsoft 365 je tiež prístup do cloudového úložiska OneDrive s kapacitou 1 TB priestoru pre všetky vaše dôležité súbory. Všetko môžete jednoducho zdieľať a pristupovať k obsahu odkiaľkoľvek – napríklad zo svojho PC, notebooku, inteligentného telefónu či tabletu. Svoje dáta budete mať bezpečne uložené a okamžite dostupné. Funkacia Zálohovanie zložiek vám umožní zazálohovať a chrániť vaše dôležité súbory a zaistí bezpečný prístup zo všetkých vašich zariadení. Funkcia Osobný trezor bude vašou najlepšie zabezpečenou zložkou, ku ktorej je prístup možný len po dvojfázovom overení totožnosti a tým zaistí najvyššiu úroveň ochrany pre vaše najdôležitejšie súbory.

Osobný priestor pre vaše dokumenty OneDrive 1 TB

Tvorte a komunikujte spoločne online

Veľkou výhodou Microsoft 365 je možnosť spoločne spolupracovať na dokumentoch. Môžete ich priamo vytvárať online a vidieť, čo do nich kto doplnil. Na dokumente môže v reálnom čase pracovať niekoľko ľudí a v rovnakom čase vždy vidí aktuálnu verziu. S online cloudovým úložiskom. S OneDrive je navyše zdieľanie dokumentov a súborov veľmi ľahké. A ešte dôležitejšie zo všetkého je, zostať v kontakte s našimi blízkymi, kolegami, klientmi. Microsoft vám preto môže ponúknuť ďalšie nástroje, ako je Skype alebo nový Microsoft Teams, ktoré vám pomáhajú zostať v kontakte s rodinou a priateľmi prostredníctvom chatu a videohovoru. 


Spolupracujte so svojimi kolegami

Technické parametre

Typ softvéru Balíček kancelárskych aplikácií (Word, Excel, PowerPoint a Outlook), OneDrive s kapacitou 1 TB
Elektronická licencia Nie
Dĺžka licencie 12 mesiacov
Počet licencií Až 6 užívateľov
Lokalizácia Čeština (viacjazyčná)
Kompatibilita Windows, Mac, iPadOS, iOS, Android

Odkazy