Allnature RAW BIO Kakaový prášok 200 g
Popis
BIO kakaový prášok z nepraženého kakaa so zníženým obsahom tuku, si vďaka svojmu šetrnému spracovaniu zachováva veľké množstvo minerálov, stopových prvkov a enzýmov.
Kakaový prášok sa vyrába zo sušených semien kakaovníka Criollo, chuťovo najkvalitnejšie odrody, lisovaním za studena. BIO kakaový prášok je vyrábaný v RAW kvalite a pretože kakao je nakupovaný priamo od farmárov z viacerých oblastí, môže sa ľahko meniť jeho farba aj chuť. Pri spracovaní nie sú kakaové bôby upražená ale po fermentácii, sušenie a očistenie rovno pomletý a pomocou lisu sú z časti zbavené kakaového masla.
BIO kakaový prášok má plnú, ľahko korenistú chuť a vôňu a nie je moc horké. 100 g kakaového prášku obsahuje okrem iného aj 125% referenčnej hodnoty príjmu draslíka, viac ako 100% fosforu, železa a horčíka a takmer 65% zinku.
Ako používať:Kakaový prášok sa používa rovnako ako bežné kakao z pražených bôbov a hodí sa teda výborne na varenie, pri pečení dezertov alebo pri výrobe domácej čokolády, horúcich nápojov alebo zmrzliny.
Tip na RAW čokoládové smoothie: Zmiešajte štvrť hrnčeka konopných semienok, 2 vrchovaté lyžičky raw kakaového prášku, avokádo, väčšie zmrazený banán, 2 lyžičky agávového sirupu, štipku morskej soli, hrnček vody a 4 kocky ľadu.
Balenie:200 g (sypký prášok)
Upozornenie:Skladujte v tme, pri teplotách 25–32 ° C a pri relatívnej vlhkosti vzduchu do 65%. Nezmrazujte. Krajina pôvodu Peru.
Zloženie: