Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1058455

Sigma iD.LIFE pine green

Sigma iD.LIFE pine green

Hodinky iD.LIFE značky SIGMA sú nepostrádateľným pomocníkom pre aktívny život a šport – kombinujú športové hodinky (pulzmeter) s fitness náramkom, a to všetko bez nutnosti použitia aplikácie v telefóne – štatistiky a údaje o tréningu sú uložené priamo v hodinkách.
Už sa nepredáva
98,76 €
Tovar od: MALL
98,76 €

Popis

sigma iD.LIFE

unisex hodinky

Pre všetkých užívateľov, ktorým záleží na zdravom a športovom životnom štýle, boli vyvinuté nové športové hodinky iD.LIFE meracie pulz pohodlne na zápästí a sú vybavené integrovaným záznamníkom aktivít, ktorý zobrazuje aktuálne hodnoty o každodenných aktivitách a nevyžaduje prepojenie s aplikáciou v smartfóne.

Meranie pulzu na zápästí zaisťuje optické čidlo, ktoré úplne nahrádza hrudný pás. Počas tréningu sa srdcová frekvencia neustále zaznamenáva. Ak dôjde k nedodržaniu nastavenej cieľovej zóny, športové hodinky iD.LIFE na to upozorní vibráciami na zápästí. Vďaka integrovanému snímaču merajú hodinky tiež vzdialenosť a aktuálnu rýchlosť.

Záznamník aktivít integrovaný do športových hodiniek iD.LIFE ponúka prehľad o ušlých krokoch, vzdialenosti a kalóriách spotrebovaných za deň. Štatistiky k tréningu a aktivitám sa v hodinkách ukladajú po dobu posledných 12 mesiacov.

Prevedenie športových hodiniek iD.LIFE je veľmi kvalitné, s pružným silikónovým náramkom, ktorý dobre dolieha na ruku, a maximálne tak zaisťuje presnosť merania srdcovej frekvencie. Odolné minerálne sklíčko umožňuje dosiahnutie optimálneho kontrastu displeja. Vďaka podsvieteniu displeja sú zobrazované údaje dobre čitateľné aj za zhoršených svetelných podmienok.

Nové športové hodinky iD.LIFE sú k dostaniu v troch „trendy“ farbách „black“, „rouge“ a „pine green“.


  • Materiál:
  • Remienok: silikón
  • Puzdro: plast
  • Sklíčko: minerálne
  • Strojček: batériový
  • Vodotesnosť: WR 30
  • krokomer, tréningové funkcie, monitor srdečného tepu

Nechajte sa ďalej inšpirovať z našej ponuky: