Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
- ×DostupnosťNa sklade
Pohánkové vločky sú len lisované pohánkové krúpy. Majú veľa sacharidov, takže sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhú dobu a s ovocím tvoria úplne skvelú dvojicu.Na čo sú tieto vločky bohaté?
môžete mať 08.11
Pšeničné vločky majú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša.
môžete mať 08.11
Pšeničné vločky majú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša.
môžete mať 08.11
BIO pšeno sa radí medzi bezlepkové obilniny. Vie sa, že je bohatá na vlákninu, železo a zinok. Vláknina pomáha udržiavať zdravú funkciu čriev. Železo je dôležité pre tvorbu červených krviniek a zinok je nevyhnutný pre správnu funkciu imunitného systému. Môžete ich pripraviť rôznymi spôsobmi.
môžete mať 08.11
Ryžové vločky sú len lisovaná celozrnná ryža. Majú veľa sacharidov, takže sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhú dobu a s ovocím tvoria úplne skvelú dvojicu.Na čo sú tieto obilniny bohaté?
môžete mať 08.11
Rovnako ako väčšina vločiek, ani tieto sa nevyhli procesu lisovania – vznikajú stlačením sójových bôbov do vločiek.Sója pochádza z Ázie a rastie v strukoch (preto sa zaraďuje medzi strukoviny). Sójové bôby obsahujú vitamíny B a E a minerálne látky, ako sú fosfor, železo, horčík a draslík.
môžete mať 08.11
Špalda je druh nekultivovanej pšenice, z ktorej zrna sa vyrábajú vločky. Špalda je tiež jednou z najstarších obilnín na svete. Majú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú chutné aj ako kaša.
môžete mať 08.11
Špalda je druh nekultivovanej pšenice, z ktorej zrna sa vyrábajú vločky. Špalda je tiež jednou z najstarších obilnín na svete. Majú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú chutné aj ako kaša.
môžete mať 08.11
Žitné vločky majú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Žitné vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev, a obsahujú aj bielkoviny.
môžete mať 08.11
Žitné vločky majú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Žitné vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev, a obsahujú aj bielkoviny.
môžete mať 08.11
Až do 60. rokov 20. storočia bola raž najpestovanejšou obilninou v Českej republike. Bohužiaľ, dnes ju postupne nahrádza pšenica. Chceme vám povedať viac o raži a ukázať, že je nespravodlivé, že je táto obilnina tak zanedbávaná.Prečo je pšenica obľúbenejšia?
môžete mať 08.11
Začnite svoj deň zdravo a vyskúšajte rýchle instantné raňajky, ktoré vďaka srvátkovému proteínu a sušenému kokosovému mlieku chutia skvele. Navyše sa rýchlo vstrebáva a dodáva vám kvalitné aminokyseliny, ktoré potrebujete.
môžete mať 08.11 - 12.11