Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1257085

Outxe IPX7 100% Vodeodolný TPU 10L batoh, black (EU Blister) 2439334

Outxe IPX7 100% Vodeodolný TPU 10L batoh, black (EU Blister) 2439334

Dokonale vodotesný batoh OUTXE so stupňom krytia IPX7 je vybavený zváranými a 100% vodeodolnými švy, patentovaným tesnením Ziplock, odnímateľnými a plne nastaviteľnými ramennými popruhmi, možnosť nosenia ako taška, pás pre pripevnenie k lodi alebo kajaku, obsah 10 litrov, rolovací uzáver. Celý popis
Už sa nepredáva
31,90 €
Tovar od: MALL
31,90 €

Popis

Hlavné výhody:

  • Najvyšší stupeň krytia IPX7 proti ponoreniu
  • Vodeodolné zvárané švy
  • Rolovacie uzatváranie
  • Patentované tesnenie Ziplock
  • Obsah 10 litrov
  • Pohodlné, nastaviteľné a odnímateľné ramenné popruhy
  • Možnosť nosenia ako taška, pás pre pripevnenie k lodi

Vždy v suchu a na očiach

Každý milovník vody má rád svoje osobné veci a elektroniku pod kontrolou a pripravené na okamžité použitie. 10 litrový vodotesný ruksak udržuje vaše veci v suchu aj vo chvíli, keď dôjde k jeho ponoreniu alebo bezprostrednému kontaktu s vodou. Patentované tesnenie Ziplock a zvárané švy zaistia úplnú ochranu predmetov uložených vo vnútri batohu. Bezpečie a zázemie pre telefón, peňaženku alebo fotoaparát prispieva už osvedčený rolovací uzáver.

Vaše pohodlie

Odnímateľné a plne nastaviteľné ramenné popruhy zaisťujú komfortné nosenie aj po dlho dobu. Ich flexibilita umožňuje nastavenie len jedného pásu, a tak batoh premeniť na tašku cez rameno. Tieto popruhy dobre poslúžia aj ako prvok na upevnenie na loď alebo kajak.

Kľúčové vlastnosti

Vodotesný batoh OUTXE s obsahom 10l, je navrhnutý pre outdoorové aktivity spojené s vodou. Jeho kvalitné prevedenie a použitie vysoko kvalitných materiálov zabezpečí, že vaše veci a elektronika zostanú v suchu a bezpečí aj pri bezprostrednom kontakte s vodou alebo dokonca jeho ponorením. Zvarené švy, patentované tesnenie Ziplock a rolovacie uzatváranie sú istotou dokonalého tesnenia pred vodou a vlhkosťou a uložené veci zostávajú plne funkčné a bez poškodenia.