Cena
Dostupnosť
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Sladká a pikantná Mostarda ručne vyrábaná len z horčice, cukru a najlepších kandizovaných mandarínok podľa starej tradície z oblasti Cremony. Vynikajúca k vareným mäsovým zmesiam. Odporúča sa aj k vyzretým syrom.
môžete mať 24.05 - 27.05
Mostarda ručne vyrábaná len z horčice, cukru a najlepšieho kandizovaného ovocia podľa starej tradície z oblasti Cremony. Vynikajúca k vareným mäsovým zmesiam. Odporúča sa aj k vyzretým syrom.
môžete mať 24.05 - 27.05
Sladká a pikantná Mostarda ručne vyrábaná len z horčice, cukru a najlepších kandizovaných fíg podľa starej tradície z oblasti Cremony. Vynikajúca k vareným mäsovým zmesiam. Odporúča sa aj k vyzretým syrom.
môžete mať 24.05 - 27.05
Originálny brusnicový džem, ktorý možno použiť ako omáčku k syrom všetkých druhov. Vďaka nej budú vaše syrové dosky ešte lákavejšie.
môžete mať 24.05 - 27.05
Figový džem s horčicou, ideálny k tvrdým a polotvrdým syrom. Tradičná omáčka, ktorá dodá klasickej večeri nádych elegancie.
môžete mať 24.05 - 27.05
Hruškový a zázvorový džem, ktorý sa odporúča v kombinácii so smotanovými alebo stredne vyzretými syrmi. Hruška je ovocie, ktoré sa výborne hodí k syrom.
môžete mať 24.05 - 27.05
Originálny džem, ktorý sa môže podávať ako omáčka k vyzretým syrom. Vaše syrové dosky budú ešte lákavejšie.
môžete mať 24.05 - 27.05
Sladká omáčka z karamelizovaného zeleru s medom, ktorá sa odporúča v kombinácii s jemnými syrmi, mladým Tome a Raschera. Sviežosť zeleru sa výborne hodí k syrom.
môžete mať 24.05 - 27.05
Zelené paradajky a figový džem, odporúčame so syrom. Táto sladká ovocná omáčka dodáva klasickej večeri nádych elegancie a rafinovanosti; zmiešaná syrová doska (napr. s brie, mladou gorgonzolou alebo piattone) je oveľa chutnejším pokrmom.
môžete mať 24.05 - 27.05
Horčicovo-paprikový džem, ktorý sa výborne hodí k syrom. Trochu nezvyčajná doplnková omáčka, ktorá dodá klasickej večeri nádych elegancie, rafinovanosti a jedinečnosti.
môžete mať 24.05 - 27.05
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 24.05 - 27.05
Táto syrová omáčka je klasikou rímskej kuchyne a stala sa jednou z najobľúbenejších v Taliansku. Brezzo používa len ten najlepší rímsky syr pecorino D.O.P.
môžete mať 24.05 - 27.05
Baci di Dama sa vyrába z vybraných surovín a je jedným zo symbolov piemontskej cukrárskej tradície. Dve lieskovoorieškové guľôčky sú spojené lahodnou náplňou z najlepšej čokolády.
môžete mať 24.05 - 27.05
Výber tých najlepších marhúľ, ručne krájaných a marinovaných v sirupe. Čerstvé, sladké a lahodné.
môžete mať 24.05 - 27.05
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 24.05 - 27.05
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 24.05 - 27.05
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 24.05 - 27.05
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 24.05 - 27.05
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 24.05 - 27.05
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 24.05 - 27.05
Napriek tomu, že kopijový med patrí medzi najkvalitnejšie medy vyrábané v Taliansku, je prekvapivo stále málo známy širokej verejnosti. Ide o med, ktorý spontánne kryštalizuje a vytvára krémovú hmotu jemných kryštálikov. Z tohto dôvodu je mimoriadne vhodný na natieranie.
môžete mať 22.05 - 23.05
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 24.05 - 27.05
Divoký bodliak je veľmi zvláštna rastlina stredomorskej makije. Tento bodliak rastie spontánne na vyprahnutých pláňach Sicílie, Kalábrie a Sardínie. Z jeho kvetov, ktoré kvitnú začiatkom leta, sa získava veľmi vyhľadávaný med.
môžete mať 22.05 - 23.05
Ďatelinový med sa zbiera v letnom období. Najvhodnejšou oblasťou na zber tohto druhu medu je Pádska dolina. Farba medu je veľmi svetlá a pohybuje sa od takmer bielej až po slamovožltú.
môžete mať 22.05 - 23.05